Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

En praktikant

1.310 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 December 2011

Jeg havde sagt ja til at have en praktikant. En 15-årig pige, der går i 9. klasse.

Nu er det jo specielt med mig, der arbejder i mit hjem samt ikke mindst det faktum, at jeg har en slem overfølsomhed, der gør, at folk er tvunget til at tage visse hensyn, hvis de vil omgås mig.

Men aftalen kom på plads, og pigen kom på besøg med sin mor en aften. Og fik lidt indblik i arbejdet samt en folder med hjem om overfølsomheden. Det gik vist op for moderen dér, at det er ret alvorligt med overfølsomheden – samt at der er mange hensyn at tage.

Da vi nåede til uge 48, startede pigen ud med slet ikke at dukke op, så jeg sendte hende en sms og spurgte til, hvornår hun regnede med at komme. Hun var blevet syg og skrev desuden, at moderen ville kontakte mig om eftermiddagen. Hmmm, ret underlig besked at modtage. Havde hun mon fortrudt?

Samme aften fik jeg dog en sms om, at hun ville komme dagen efter.

Det endte med, hun var her i 3 dage – en meget stor del af tiden sad hun ved min bærbare MacBook Pro, og jeg gav hende forskellige opgaver. Talent havde hun også, og hun var også pænt hurtig til at lære nyt.

Fredag meldte hun sig dog syg igen.

Hvad siger det jer? Jeg har sådan en underlig, dobbelt-tydig følelse af det hele. På den ene side syntes hun, mit arbejde og det hele var spændende, men at det var underligt at komme i mit hjem…

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op