Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Iværksætteren Hold dit fokus i December

Hold dit fokus i December

1,332 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 December 2016

Som du nok ved er December en måned med en masse arrangementer, julehygge og shopping. Derfor er det vigtigt at du som selvstændig bevarer fokus på dit kerneområde, altså ikke skal tænke på vedligeholdelse af hjemmeside, oprettelse af produkter på din webshop, eller udarbejdelse af grafisk design til din virksomhed. Du ved garanteret hvordan det føles at sidde en aften og bruge flere timer på at redigere priser på din hjemmeside eller webshop, selvom du meget hellere ville sidde og nyde en kop glögg, og varme æbleskiver sammen med familien. Derfor foreslår vi at du tager et kig på de webbureauer rundt omkring som kunne være i stand til at overtage disse ting for dig, om ikke andet bare i denne måned. Få klaret alt det som kan være med til at fjerne fokus fra dit kerneområde.

 

Organisering og planlægning

Det er altid en god ide at få planlagt sine dage og begivenheder, specielt i en måned som december, her skal der også tænkes på det private såsom gaveindkøb, julefrokoster, deltagelse i arrangementer og alle de traditionelle ting der måtte være betydningsfulde for dig. Derfor foreslår vi at du allerede i starten af december får skrevet de ting ned som du simpelthen bare må gøre i December, om det er privat eller arbejdsmæssigt. Her er det vigtigt at du tænker på hvad du virkelig har lyst til, ofte ender vi med at deltage i en hel masse arrangementer, som vi faktisk ikke har lyst til at deltage i, men alligevel vælger at deltage for ikke at skuffe nogen. Julen handler selvfølgelig om at give, men her er det også vigtigt at huske på at give til sig selv.

 

Tilpas ambitionsniveauet

Kender du det at du sidder og planlægger måneden frem, uden helt at være klar over om du overhovedet har tiden til det?  En lille fejl som rigtig mange kommer til at begå, men som har en rigtig stor betydning i det lange løb. Vi er ofte så optaget af at udvikle og planlægge at vi helt glemmer tiden. Derfor vil vi påminde dig om ikke at planlægge ting som du alligevel ikke har tid til. Det er vigtigere at du får en måned med massere af overskud, end at du sigter efter en ”perfekt” jul. Tænk derfor nøje over hvilke ting der betyder mest for dig, og se om du kan få plads til dem i din planlægning.

 

Øg salget

Langt de fleste vælger at købe julegaverne online I en travl måned som December, så de slipper for lange køer. Dette efterlader dig som webshop ejer, med rige muligheder for at øge salget. Dog kræver dette at du bevare dit fokus mere på salget og mindre på det administrative, og vedligeholdelsesdelen. Sørg for at udarbejde nogle attraktive tilbud og pakkeløsning omkring de varer som du sælger på din shop. Sørg gerne for at din online shop tilpasser sig denne hyggelige måned, ved eventuelt at få udarbejdet et juledesign.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Danny skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere