Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Iværksætteren Er du en iværksætter, der siger JA til for meget?

Er du en iværksætter, der siger JA til for meget?

962 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 October 2016

Som iværksætter er det en god idé at huske på, at tid er penge, og du derfor skal bruge din tid fornuftigt. Du bliver mødt af mange tilbud inden for iværksætter verdenen– og endnu flere, hvis du networker for at få kunder. Networking er godt. Det kan give rigtig meget mening alt sammen. Sørg dog for at have en god balance mellem den sociale del, hvor du netværker og driftsdelen, hvor du koncentrerer dig om dine kerneydelser/produkter. Stil dig selv nedenstående kritiske spørgsmål, for at holde dig selv på sporet.

Som selvstændig styrer du selv din tid – men styrer du din tid godt nok?

Når du er i tvivl, om du skal sige JA eller NEJ til et netværksmøde, et gratis onlinekursus eller andet, som kunne være relevant for din virksomhed, kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

Ville jeg anbefale dette tilbud til en god kollega/ven?

Når du står overfor et valg om fx at deltage i et arrangement, et event, et webinar eller noget helt fjerde, kan du spørge dig selv, om du ville overtale nogen i dit netværk til at tilmelde sig? Har du lyst til at anbefale det til din travle, ambitiøse ven/samarbejdspartner? Ved at stille dig selv det spørgsmål, bliver du mere sikker i din beslutning. Det kan være et realitets tjek i en tid, hvor mange tilbud lyder spændende. Et netværksmøde skal gerne kunne give dig resultater senere hen i form af nye kunder/opgaver eller give dig en viden, du ikke kunne have erhvervet på anden måde.

Hvornår producerede jeg noget, der gav værdi til min virksomhed?

Husk altid at have fokus på indtjeningen i virksomheden, så du har balance imellem at få nye input udefra, og på at skabe vækst i din virksomhed. Spørg dig selv, om du producerer nok i din virksomhed til, at du med god samvittighed kan dygtiggøre dig sideløbende? Det er uanset, om du producerer på daglig basis, ugebasis eller månedbasis. Du kan mærke med dig selv, om svaret er tilfredsstillende, og du med god samvittighed kan sige JA til det spændende tilbud.

Hvornår kiggede jeg sidst på det administrative i min virksomhed?

En del af det at være iværksætter, er også at klare alle de mindre sjove ting i dagligdagen. Det administrative fylder en del. Du bliver altid mindet om, at der også er andre, der regner med dig. Andre, der regner med et svar, din assistance eller en indbetaling. Hvis ubetalte regninger hober sig op, du glemmer at svare tilbage på mails, eller du egentlig skulle have ringet til SKAT for flere uger siden, er det på tide, at du tager dig af det administrative i din virksomhed. Når der er mere luft i kalenderen, kan du søge ny inspiration, så din virksomhed hele tiden drivesfremad, orienteret mod nye tendenser.


www.webin.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Danny skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere