Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Du har allerede bedømt dette indlæg
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Jannich Rindom - Med fokus på det opsøgende salg og mødebooking. Hos den brede befolkning har telemarketing nok ikke det bedste ry. af Jannich Rindom & Henrik Frier

Hos den brede befolkning har telemarketing nok ikke det bedste ry. af Jannich Rindom & Henrik Frier

1,412 Visninger
14 January 2019

Hos den brede befolkning har telemarketing nok ikke det bedste ry.

Vi har alle prøvet at blive ringet op af en #telesælger, og de fleste af os har ligeledes prøvet at smække røret på, eller pænt at sige ‘nej, tak’.

Uanset om vi bliver tilbudt et abonnement på et eller andet dagblad eller en ny forsikring der dækker bedre end alle de andre,så er den almene dansker som regel meget skeptisk overfor telesælgere, og har ofte en forhåndsindtaget holdning til, at telesælgere og telemarketing er noget snusk vi ikke gider at have med at gøre.

”Det er rigtigt, at #telemarketing og #telesalg har det med at blive betragtet som klassens grimme dreng”, griner Jannich Rindom. ” Men det er ikke helt med rette, for der foregår faktisk rigtigt mange positive tiltag i denne branche, som stort set alle parter kan drage fordel af. Både kunder, virksomheder og de udskældte telesælgere.

https://www.phoner2support.dk/den-forunderlige-verden-af-telemarketing/ 

Få besked når Jannich skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere