Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Du har allerede bedømt dette indlæg
05 December 2017

Mødebooking hvad koster det? – af Jannich Rindom – Ekspert i Telemarketing.

 

Den hyppigste måde at man afregner en mødebooker/mødebooking på er:

  • Timeløn
  • No Cure No Pay
  • Provision af omsætning baseret på sælgerens indsats

 

Jeg anbefaler som udgangspunkt en timeløn som evt. kan overgå til en No Cure No Pay løsning på sigt, hvis begge partner er interesseret i en sådan løsning.  Du kan læse mere om måden jeg arbejder med mødebooking på her: https://www.phoner2support.dk/moedebooking/

 

Jeg fortrækker personligt selv at man tilkøber en mindre testperiode på et mindre antal timer. Hvorefter jeg sammen med kunden vurderer hvordan samarbejdet skal forsætte efter en endt testperiode.

Det vigtigt for mig at kunden ved uanset hvilket en løsning kunden og jeg finder frem til i samarbejdet, vil en No Cure No Pay løsning aldrig være billigere end min timeløn, tværtimod.

Det skyldes at en No Cure No Pay løsning, skal sikre mine kunder kun betaler for det som leveres. Hvilket betyder at jeg ”løber” en lidt større risiko ved en sådan aftale. Derfor understreger jeg altid overfor mine kunder, at en timeløn oftes bedst kan betale sig, da en No Cure No Pay løsning er dyrere med overnævnte begrundelse.

 

Hvad koster mødebooking så?

En timepris kan variere fra virksomhed til virksomhed. Men jeg plejer altid at sige til kunderne, at de skal fokusere på udbyttet og ikke prisen. Jeg binder aldrig mine kunder op, på flere måneder afgangen. Jeg har den grundholdning at et samarbejde fungerer bedst, når alle er tilfredse og glade for den service vi kan bistå hinanden med.

 

Hvis du har bemærket det, har jeg undladt at begrunde det sidste emne: ” Provision af omsætning baseret på sælgerens indsats ” Det skyldes at jeg ikke ønsker at være afhængig af en andens indsats, udover min egen eller min kollegaers – Dermed ikke sagt at, man ikke kan lave en provisionsaftale sideløbende med en timeløn eller en No Cure No Pay løsning, det kan man helt sikkert godt.

Du kan læse mere om mig på følgende links:

https://www.phoner2support.dk/jannich-rindom-phoner2support/

https://jannichrindom.dk/rindom-co-consulting-aps

https://www.dinerhvervscoach.dk/om-jannich-rindom/

http://www.telemarketingscoach.dk/jannich-rindom/

https://jannichrindom.dk/jannich-rindom-outbound-telemarketing/ 

En video som kort omhandler "Telemarketing" 

God fornøjelse


Med venlig hilsen

Jannich Rindom 

Ekspert i Telemarketing 

Vær den første til af få Jannich blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere