At få ideen er én ting - Honorès egen - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om denne blog

Honorès egen
 

Syndication

 

Recent Posts

 

Archives

 

At få ideen er én ting

Skrevet  06-07-2017 08:48  af  Mette Honoré 

Hej

Jeg er helt ny udi det her og tænkte, at jeg fra den spæde start ville prøve at blogge om det jeg gør. Jeg er oprindelig børnehaveklasseleder og forfatter, men oveni er jeg også et menneske, der får en masse idéer til alt muligt. Jeg har fået udgivet ca. 17 titler fra forskellige forlag og arbejder desuden fuld tid som børnehaveklasseleder. Jeg er mor til to kreative drenge, der laver musik og spiller skuespil og så er jeg gift med en mand, der som jeg arbejder i ét erhverv, men får ideer til alt muligt andet.

Mit drive er stort og jeg ved ikke om jeg nogensinde får succes med de projekter jeg får ideer til, men jeg er ikke typen der kvitter. Jeg er ALT for nysgerrig til bare at lade tingene ligge. Jeg har ikke megen erfaring på den her scene, men tænker, at jeg i høj grad vil have det sjovt med at lære en masse af jer herinde at kende. Jeg håber at I vil synes, at mine blogindslag er sjove, interessante og måske anderledes og derfor vil følge med.

Lige nu har jeg en idé til at lave bæredygtige ting til den arbejdende kvinde, som kan organisere og gøre livet mere overskueligt. Kender I nogle derude der ville være interesserede i at høre de idéer hører jeg meget gerne fra jer.

Indtil nu har jeg startet med at skrive idéen ned. Lave skitser (på min egen helt uprofessionelle facon) og vil rigtig gerne præsentere den for interessenter derude.

Kh

Mette Honoré


Besøg vores andre hjemmesider :
lll