Sofia Mannings 5 gode råd til succes - Gosimple.dk - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Sofia Mannings 5 gode råd til succes

Skrevet  21-10-2010 11:03  af  SB 

Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter, og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sit talent og sine fremragende resultater inden for både undervisning og coaching.  Her er hvad hun svarede, da jeg spurgte hende om hendes gode råd.

Herunder følger derfor 5 tips til, hvordan jeg mener, man kan opnå succes.

1. Mange mennesker associerer ubevidst succes med andres anerkendelse. Men du behøver ikke være en superkvinde eller -mand i andres øjne, bare det føles sådan indeni. Det betyder, at du skal sætte dine egne standarder og træffe dine egne valg. Det betyder også, at før du kan opnå succes, må du definere hvad succes egentlig er for dig. Lav en definition, som du er sikker på, du kan måle og veje, så du ved, hvornår du er i mål og derfor kan fejre din succes.

2. Frygten for at fejle fylder for mange så meget, at de forbliver i deres tryghedszone. Men én af de vigtigste ting man skal beslutte sig for, for at få succes, er at lære af sine fejl. Hvis fejl og fiasko er din største læremester, så kan du kaste dig ud i frit fald og mærke, hvordan du drives af tillid i stedet for frygt. Tillid til at det nok skal gå og tillid til at processen i virkeligheden er vigtigere end målet.

3. En anden succes-dræber er vores tanker. Ingen har nogensinde fået succes ved at blot tænke på den. Alligevel oplever de fleste, at det bliver ved tanken om alt det store de kunne udrette, hvis timingen var rigtig, hvis der ikke var finanskrise, hvis børnene var lidt større (eller lidt mindre), hvis du var lidt yngre (eller lidt ældre). Du fortjener at leve udenfor dine tanker. Derfor skal du handle i stedet for at overtænke. Hvis du ikke gør det, får du aldrig givet din gave til verden, og for mig er det en stor motivation.

4. En anden helt essentiel evne for at kunne opnå succes er at turde vise svaghed. Du skal være i stand til at bede om hjælp og ikke altid gøre alting selv. Hvis du skal give din gave til verden, så kan det godt være, at der er andre ting, du skal uddelegere, simpelthen fordi det er spild af dit talent at gøre det selv. Spørg andre til råds, så du ikke skal erfare det hele selv, vis din tvivl og din usikkerhed, det gør dig mere tilnærmelig og virker meget powerfuldt.

5 Og den sidste, som i virkeligheden er genvejen til succes, handler om det faktum, at mange tror, de skal vente med følelsen af succes, indtil de har gjort og opnået en masse. Men du har meget større chance for at opnå succesen, hvis du udstråler den på forhånd. Samtidig undgår du succes-fælden, nemlig kun at føle kort glæde, hver gang du når i mål. I modsætning til at nyde rejsen frem mod dine mål! Prøv det. Det har gjort underværker i mit liv.

Kærlig hilsen Sofia


Besøg vores andre hjemmesider :
lll