Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Kangen Water?

23,686 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 September 2010

 

.... Hejsa !!

 

 Sådan ser jeg ud i dag efter at have tabt 24 kilo ved at drikke KANGEN WATER. Tabte hurtigt 4 kilo på en uge ved bare at drikke vandet, 4 kilo mere næste uge og efter to måneder begyndte jeg automatisk også at tænke i mere sunde spisevaner. Har efter 4 mdr. endnu ikke dyrket mindste form for motion. Faktisk sidder jeg stille ved computeren ca. 14 timer om dagen ...

I dag er min vægt 98 kilo.

 

På billedet forneden vejer jeg 122 kilo: 

 

 Japanerne kan bare det "knold" dér ...

Undertegnede fik lyst til at skrive lidt mere om de daglige oplevelser jeg selv har med Kangen Water der nu kan fåes i Danmark. I Japan har Kangen Water været brugt på hospitaler og klinikker i mere end 30 år uden at vi har vidst noget om det her i Vesten. Men, sådan var det også med akupunktur der er blevet brugt i Kina og Asien i 2000 år. Akupunktur blev først introduceret til Vesten i 1970 - faktisk af den daværende præsident i USA og hans stab der fik kendskab til akupunktur under et ophold i Japan.

Japanerne kalder Kangen Water for "mirakel vand". Det lyder sådan lidt "fake-agtigt" her jante-Danmark, ikke sandt? ... men, ikke desto mindre er det sådan japanerne omtaler dette BRAND ... Ja, i Japan kender alle Kangen Water og virksomheden ENAGIC som vi købte vores ionizer af solgte sidste år 900.000 ENAGIC SD501 husholdningsmaskiner i Japan og USA til at producere Kangen Water. Det siger ikke så lidt, vel? Især når prisen per maskine ligger på kr. 21.500 ... men, så er det godt at der for mange findes finansieringsløsninger. Og der findes også muligheden for at få sin investering igen. Adskillige gange, endda. I norge har vores virksomhed indtil videre solgt 43 maskiner (opdateret: nu 135 per d. 3 december) og alle klinikker, forbrugere og sportsfolk og sportsklubber på højt plan har hænderne i vejret. Adskillige forbrugere har - udover et godt og sundt heldbred - fået deres investering tilbage 3 - 8 gange PRÆCIST! ... der ligger en enestående Iværksætter-Ide og concept gemt her.

For kort tid siden blev Kangen Water et hit i Amerika og flere og flere får øjnene på for dette OVERLEGNE VAND, som Dr. David Carpenter kalder Kangen Water for i sin bog: Change Your Water - Change Your Life!

 

    

 

 For kort tid siden troede jeg selv at VAND bare var VAND og at VAND på plastikflasker var sundt .... hmmm .... Sad .... det "Kildevand og Mineralvand" på flaske er nu blevet FORBUDT i adskillige amerikanske stater og steder i Canada også. HVORFOR? Jo, for det første siger amerikanerne at "vandet i deres vandhaner er renere" plus at farlige giftstoffer i plastikflaskerne siver ud i vandet da disse plastikflasker kan stå på paller i lang tid på et lager under varme forhold. Det samme gør sig gædende under transport.

Kangen Water: 

Da jeg havde drukket de første 3 glas Kangen Water begyndte det at dunke i min sovende lillefinger. Dagen efter da jeg vågnede op var den sovende fornemmelse jeg havde haft i lillefingeren i mere end 2 år ca. 50% forsvundet. Samtidigt havde jeg ikke den hamrende hovedpine som jeg altid vågnede op med før og som jeg forsøgte at dulme med tonsvis af Ibrufen 600 mg i løbet af en 16 timers arbejdsdag som "super-travl-iværksætter". Jeg kan sværge med hundrede hænder på biblen samt med hånden på min kones bryst osv. over at jeg ikke har taget én eneste smertestillene pille siden og har af de bedste alternative behandlere for få dage siden lært hvor meget SYRE der er i piller og hvor meget skadeligt SYRE der er i forkert mad, forkerte drikkevarer m.v. der på alle mulige måder ødelægger ens krop og balance.

Efter at have drukket Kangen Water i 4 dage var den sovende fornemmelse i min lillefinger helt væk og jeg kunne igen spille guitar uden at være hæmmet, hvilket jeg har savnet meget. Efter 4 dage havde jeg også tabt mig præcist 4 kilo UDEN AT ÆNDRE KOST- ELLER MOTIONSVANER. Efter 14 dage forsvandt heftige rygsmerter som jeg virkeligt har bandet og svovlet over i mange år - Og JA - ud over det er der sket så mange, mange andre positive ting som du kan læse mere om her henad vejen her og se billeder af.

Jeg har to virksomheder i Danmark og USA som jeg er ved at afvikle. HVORFOR? ... Jo, efter at have været IVÆRKSÆTTER med stort I i mere end 30 år, ja, da er Kangen Water det mest fascinerende jeg selv nogensinde har oplevet. Bare se denne fantastiske DEMO .... er sikker på at du bliver rimeligt overrasket over den GIFT du fylder i dig selv og dine børn hver dag. Bemærk: Jeg siger ikke dette for at skræmme på nogen måde. Absolut ikke. Selv ville jeg ønske at jeg var blevet oplyst om dette for mange år siden.

 

Begge disse mænd er 68 år !!

Til VENSTRE ser du stifteren og grundlæggeren af ENAGIC der har drukket Kangen Water i mange år.

Til HØJRE ser du en af ENAGIC´s amerikanske, financielle rådgivere.

 

Kangen Water har i høj grad også noget at gøre med ANTI-AGING !!

Se hvad en Lancome kosmetolog fra Los Angeles, Hollywood, fortæller om Kangen Water her

 

Ved to eksamer i folkeskolen fik jeg 13 i Fysik- og Kemi. Dette fortæller jeg ikke for at prale. Men, når man ser tilbage JA, da er der én der ligger lige til "højrebenet": Vi mennesker stammer fra vand i tidernes morgen. Vi består af ca. 75% vand. Når vi fødes består vi faktisk af 90% vand. I vores kære mødres maver kom vi også til verden i vand. ... hvor stor betydning tror du at VAND har for vi mennesker??

Rimeligt meget, ikke sandt? Lige så stor betydning som vand har for akvariefisk. Og desto bedre VANDKVALITET vi hælder i den store VANDTANK vi render rundt med, og desto højere basisk kvalitetsvand vi drikker, desto bedre tilpas føler vi os - og kan opnå et optimalt velbefindende, fremme sportspræstationer (kender du nogen der dyrker SPORT da se her) - og forbygge både milde og slemme skavanker samt det der er værre. Vi kan opnå en høj alder og samtidigt være mobile og have en fin hjernekapacitet. Det er bare min mening. Og jeg ved at jeg har RET (indtil lægen kommer Wink )

De fleste af os ved i dag at VAND er vigtigt for ikke at blive DEHYDRERET. Men, hvor mange af os tænker egentligt over KVALITETEN af vandet? Og hvad man kan opnå ydeligere her i livet ved at drikke sundt, levende, super-hydrende, afgiftende og antioxiderende VAND ...

Vedrørende DEHYDRERING:

Er man fx bare dehydreret 3% går det fx ud over ens arbejsevne med 25-30%. Hjernen der består af ca. 90% VAND suuuuuuuuuuuuuger VAND til sig fra resten af kroppen så den drænes for energi og man bliver træt.

Ca. 60% af de fleste sygdomme opstår på grund af DEHYDRERING og at kroppen er FORSURET (Fuld af Syre).

Føler du dig tørstig? .... I givet fald er du allerede DEHYDRERET. Skynd dig at drikke noget VAND!!

IKKE noget DØDT vand fra plastikflasker eller almindeligt vand fra vandhanen. Det har ikke den store effekt.

Vidste du i øvrigt af der bruges 1/4 liter olie til at fremstille 1 liters plastikflaske til vand. Og når den igen brændes af opstår der Co2 svarende til når 1/4 liter olie brændes af.

Prøv at slå op på YouTube og søg på "plastic bottle polution". Ifølge eksperter er dette der foregår omkring plastikflasker LIGE NU noget af det værste miljøsvineri vi nogensinde har set. Efter med egne øjne at have set hvor mange tusinder og tusinder ton plastikflasker der bliver dumpet i verdenshavene - og ca. kun 10% recycles - ja, da er det kun om jeg lå i tørst- og dødskramper midt i Saharas ørken ar jeg ville ty til et par dråber af plastik-flaske-vand .... ja, så er det sagt Big Smile

En af de store fordele jeg selv har oplavet med KANGEN WATER er at man omtrent kan gøre sit hjem 90% GRØNT og smide alle kemikalier ud.

Det eneste jeg ikke har regnet ud endnu er hvordan man kan vaske sine glas rene i opvaskemaskinen.

Der findes 5 forskellige slags VAND i den Kangen Water-maskine jeg har stående på mit køkkenbord.

Vil i morgen forklare lidt om hvor meget man kan bruge dette OVERLEGNE VAND til.

Tak fordi du kikker forbi,

Eric Mortensen :)

 

KANGEN WATER = Alkalisk Ioniseret Vand

 

  "Når pH i urinen holdes tæt på 7, vil kroppen ikke kunne udvikle kræft ..."

Citat:  Landsforeningen til Forbyggelse af Kræft

 

"hmmm .... er dette ikke noget at tænke lidt over når så mange i DK bliver ramt af cancer ...?"

For kort tid siden vidste jeg selv ikke at "de fleste sygdomme incl. cancer og diabetes ikke kan trives i et alkalisk (basisk) kropsmiljø ..."

Dette er på alle måder videnskabeligt bevidst. Helt tilbage i 1931 modtog Dr. Otto Warburg en Nobelpris for at opdage dette. Man kan spørge sig selv: "Hvorfor var det kun japanske iværksættere, japanske opfindere og japanske hospitaler der tog denne viden til sig?"

 

 

"Kangen Water er alkalisk rigt vand og bliver betragtet som det sundeste drikkevand på grund af dets uforlignelige evne indenfor hydrering, afgiftning og antioxidering?"

- Citat:  Dr. Hiromi Shinya  (japans mest berømte doktor)

Hvad er Kangen Water?


Kangen Water Indeholder naturlige antioxidanter, som neutraliserer frie radikaler og opbygger kroppens immunforsvar. Har en pH-værdi på 8.5 - 9.5 for at neutralisere syreniveauet i kroppen; syre forårsaget af moderne mad, kaffe, mineralvand, øl, spiritus, stress, giftstoffer etc. Kangen Water og Alkalisk Ioniseret Vand af høj kvalitet har mindre vandmolekylegrupper til hurtigere hydrering og gennemstrømning til cellerne - absorberes og trænger ind i koppens 73 milliarder celler 5-6 gange hurtigere end normalt vand der ikke er ioniseret. Kangen Water er rig på mineraler

Her er lidt mere om dette LEVENDE VAND:

1. ALKALISK pH-værdi. Kangen Water har en høj pH-værdi vilket gør dette vand basisk (alkaliskt). Med basisk vand har vi ifølge mange videnskabsmænd, nobelpristagere og berømte læger m.v. muligheden for at modvirke og neutralisere forsuringen af vores kroppe og forhindre at sygdomme opstår – eller at de kan heales igen "om de først er gået i stykker". Medicinske studier har længe vist hvordan sygdomme opstår når vores kroppe syres til af dårligt vand, forurening, moderne behandlede fødevarer, for hård konditræning uden at man får det rigtige vand, stress m.v.

2. EFFEKTIV ANTIOXIDANT

Udover at have en alkalisk pH-værdi har Kangen Water også en negativ ORP-værdi (Oxidation Reduction Potential). En negatitiv ORP-værdi gør Kangen Water til en meget stærk antioxidant der kan eliminere kroppens værste fjende: "Frie Radikaler". Studier har vist at frie radikaler er ansvarlige for ca. 70% af alle sygdomme inkluderet visse former for cancer, diabetes og tidlig aldring. Kangen Water´s meget stærke ANTIOXINDANTER opstår når vandet ioniseres op bliver elektrisk og LEVENDE.

Se denne fantastiske video om HVAD du drikker når du drikker selv det "sundeste" vand på plastikflasker. Se KANGEN DEMO. Du vil helt sikkert blive meget overrasket.

3. HEXAGONAL STRUKTUR

Kangen Water har desuden en anderledes struktur som kaldes for hexagonal (sekskantet). Hexagonalt vand hydrerer kroppen langt mere effektivt end noget andet vand (Super Hydrerer) og absorberes 5-6 gange hurtigere af kroppens celler end det vand vi normalt kender til.

 

 

For kort tid siden "faldt vi i vandet" med KANGEN WATER ...  det er meget spændende og det har jeg lyst til at skrive lidt mere om her i denne BLOG.

Mens vi tager os sammen kan du her læse lidt mere om KANGEN WATER:

http://helsevand.eu

 

Ønsker du mere information om Kangen Water er vi altid villige til at informere og hjælpe.

KangenInformation@gmail.com

 

SD501 fra Enagic producerer 5 forskellige slags vand.

Som nævnt tidligere er 900.000 af disse ionizers - SD501 - er solgt i Japan og USA i 2009. NU kan de fåes i Skandinavien.

Prisen er lidt "pebret" tænker man først. 22.000 DKK! Men, maskinen der ikke er større end en moderne kaffemaskine er hver en krone værd - og mere til (føler jeg!)

Fra de 43 personer i Norge der have investeret i en SD501 er der ikke kommet én eneste klage. Tværtimod er der adskillige der har fået deres økonomiske investering 3 - 8 gange tilbage - PRÆCIST!

Finansieringsordninger findes. 

             

    Leveluk SD501 - #1 bestseller på markedet

 

 

 Steven Tyler fra rockgruppen Aerosmith er blevet KANGEN WATER GROUPIE !!

  "The cat is out of the bag!" ... Mange kendisser har investeret i en Kangen Water SD501 vandioniseringsmaskine ....

Nu er turen tilsyneladende kommet til Steven Tyler og Aerosmith der ifølge nyheder på YouTube og Fjæsbogen har bestilt 4 Kangen Water-maskiner SD501

Her er Steven Tyler´s egen flightcase/transportkasse specialbygget til at tage SD501 med på turneer. "Kassen"  er 6-7 gange større end maskinen. Så gad vide hvad den ellers rummer Cool

 

           

 

  

  Steven Taylor - Aerosmith & Dommer American Idol

 

 Mere information om Kangen Water:

KangenInformation@gmail.com

Nyttige links om Kangen Water:

http://www.helsevand.eu

http://helsevand.eu/sport

http://www.helsevand.eu/klinikker

http://kangenwaterdanmark.wordpress.com/

http://www.helsevand.eu/laeger

Kangen Water og Neglesvamp:

http://neglesvamp.wordpress.com Enagic's produkter er officielt godkendt som et sundhedsforbedrende udstyr av Sundheds- og Rehabiliteringsdepartementet i den japanske regering (Ministry Of Health, Labour And Welfare) samt Pharmaceutical and Food Safety Bureau, Government Of Japan der svarer til den den danske Fødevarestyrelse (se Certifikater). Enagic er den absolut eneste virksomhed indenfor vandioniseringsmaskiner hvis produkter er godkendt af den japanske sammenslutning af forebyggende medicin for voksen sygdomme (Japanese Association of Preventive Medicine For Adult Disease) der er en non-profit lægeforening hvor mere end 6.600 læger støtter en række af produkter og teknologier der eventuelt kan hjælpe behandle og muligvis heale livsstilsrelaterede sygdomme. Denne lægeforening er godkendt for sin lange og grundige udvælgelsesproces under politikken: ét produkt, én industri. Dette gør at Enagic er den eneste virksomhed indenfor vandioniseringsmaskiner der er godkendt af både den japanske regering og den mest respekterede lægeforening på sit område.

Ansvarsfraskrivelse:
Bemærk venligst at udtalelserne og oplysningerne på denne blog ikke er blevet evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse- eller Fødevarestyrelse. Ingen information eller udtalelser på denne blog er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom. Oplysninger på denne blog er ikke en erstatning for en ansigt-til-ansigt konsultation med din læge eller andre personer i sundheds- og hospitalvæsenet og bør under ingen omstændigheder betragtes som individuel lægelig rådgivning, men udelukkende som information. Udtalelser på denne hjemmeside er individuelle og der er ikke mindste garanti for at du opnår de samme resultater

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eric skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere