Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Kangen Water?

5.292 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 January 2009

KANGEN WATER = Alkalisk Ioniseret Vand

 

 

 "Når pH i urinen holdes tæt på 7, vil kroppen ikke kunne udvikle kræft ..."

Citat: Landsforeningen til Forbyggelse af Kræft

 

"Kangen Water er alkalisk rigt vand og bliver betragtet som det sundeste drikkevand på grund af dets uforlignelige evne indenfor hydrering, afgiftning og antioxidering?"

- Citat:  Dr. Hiromi Shinya  (japans mest berømte doktor)

   

Hvad er Kangen Water & Alkalisk Ioniseret Vand?


Kangen Water Indeholder naturlige antioxidanter, som neutraliserer frie radikaler og opbygger kroppens immunforsvar. Har en pH-værdi på 8.5 - 9.5 for at neutralisere syreniveauet i kroppen; syre forårsaget af moderne mad, kaffe, mineralvand, øl, spiritus, stress, giftstoffer etc. Kangen Water og Alkalisk Ioniseret Vand af høj kvalitet har mindre vandmolekylegrupper til hurtigere hydrering og gennemstrømning til cellerne - absorberes og trænger ind i koppens 73 milliarder celler 5-6 gange hurtigere end normalt vand der ikke er ioniseret. Kangen Water er rig på mineraler

Her er lidt mere om dette LEVENDE VAND:

1. ALKALISK pH-værdi. Kangen Water har en høj pH-værdi vilket gør dette vand basisk (alkaliskt). Med basisk vand har vi ifølge mange videnskabsmænd, nobelpristagere og berømte læger m.v. muligheden for at modvirke og neutralisere forsuringen af vores kroppe og forhindre at sygdomme opstår – eller at de kan heales igen "om de først er gået i stykker". Medicinske studier har længe vist hvordan sygdomme opstår når vores kroppe syres til af dårligt vand, forurening, moderne behandlede fødevarer, for hård konditræning uden at man får det rigtige vand, stress m.v.

2. EFFEKTIV ANTIOXIDANT

Udover at have en alkalisk pH-værdi har Kangen Water også en negativ ORP-værdi (Oxidation Reduction Potential). En negatitiv ORP-værdi gør Kangen Water til en meget stærk antioxidant der kan eliminere kroppens værste fjende: "Frie Radikaler". Studier har vist at frie radikaler er ansvarlige for ca. 70% af alle sygdomme inkluderet visse former for cancer, diabetes og tidlig aldring. Kangen Water´s meget stærke ANTIOXINDANTER opstår når vandet ioniseres op bliver elektrisk og LEVENDE.

Se denne fantastiske video om HVAD du drikker når du drikker selv det "sundeste" vand på plastikflasker. Se KANGEN DEMO. Du vil helt sikkert blive meget overrasket.

3. HEXAGONAL STRUKTUR

Kangen Water har desuden en anderledes struktur som kaldes for hexagonal (sekskantet). Hexagonalt vand hydrerer kroppen langt mere effektivt end noget andet vand (Super Hydrerer) og absorberes 5-6 gange hurtigere af kroppens celler end det vand vi normalt kender til.

 

 

For kort tid siden "faldt vi i vandet" med KANGEN WATER ...  det er meget spændende og det har jeg lyst til at skrive lidt mere om her i denne BLOG.

Mens vi tager os sammen kan du her læse lidt mere om KANGEN WATER:

http://helsevand.eu

 

Sådan ser jeg ud i dag efter at have tabt 24 kilo ved at drikke KANGEN WATER. Tabte hurtigt 4 kilo på en uge ved bare at drikke vandet, 4 kilo mere næste uge og efter to måneder begyndte jeg automatisk også at tænke i mere sunde spisevaner. Motivationen kom bare ud af det blå! Har altid "hadet" agurk og avokado! ........ Men, nu skærer vi hurtigt et par agurkeskiver og drysser lige så hurtigt lidt krydderier på som man kan li´ og det smager HIMMELSK. Især med lidt fetaost eller ejer til. Selv skifter jeg mellem forskellige krydderier som karry, cayennepeber, grillkrydderi, hvidløgssalt, groft sort peber .... så nu går det ekstra stærkt med at tabe sig. Tror jeg er nede på 95 kilo nu. Vejer mig med vilje ikke hver dag eller hver anden dag. Vil hellere se resultatet i spejlet. Et godt råd til dig der ønsker at tabe dig: "Lad være med at drikke mælk, bruge mejeriprodukter, dressing osv. Også selv om der står 5%. I givet fald da gør det i meget små mængder. Dette er noget jeg fandt ud af for mange år siden.

Eksperter i USA med meget fine uddannelser bag sig udtaler at "Kangen Water svarer til at indtage et ton af de bedste rå grøntsager om dagen ...".  Det kan du selv høre Dr. Yani Feliciano sige i et TV interview her.

Det gode ved Kangen Water er at man kan spise som man gør normalt og samtidigt tabe sig på enestående vis. Det er ikke bare noget jeg selv siger. Sumubrydere der fx ikke har ønsket at tabe sig begyndte at tabe sig drastisk da de skiftede fra at drikke 3.5 liter almindeligt vand om dagen til at drikke 3.5 liter Kangen Water i stedet. En af dem kan du læse om her:

 

   I dag vejer jeg 98 kilo

 

Nu skal vi bare til at løbe lidt. Sagde til mig selv at jeg ikke ville begynde at løbe før jeg landede under 100 kilo. Man skal jo nødigt belaste sine knæ. Så, ja, enhver der kender min person ved at jeg sidder stille ved computeren ca. 16 timer om dagen (faktisk ligger jeg ...rimeligt behageligt ... Cool ..... men, møghamrende usundt .......dette var bl.a. også en af grundende til at vi investerede i SD501 ....udover at have tabt sig er der sket mange, mange andre positive ting ... Change Your Water - Change Your Life! ..... Enagic´s MOTTO holder 100%).

 

Her er jeg på 122 kilo:

 Ønsker du mere information om Kangen Water er vi altid villige til at informere og hjælpe.

KangenInformation@gmail.com

 

SD501 fra Enagic producerer 5 forskellige slags vand.

900.000 af disse ionizers - SD501 - er solgt i Japan og USA i 2009. NU kan de fåes i Skandinavien.

Prisen er lidt "pebret" tænker man først. 22.000 DKK! Men, maskinen der ikke er større end en moderne kaffemaskine er hver eneste krone værd - og mere til (føler jeg!)

Fra de 43 personer i Norge der have investeret i en SD501 er der ikke kommet én eneste klage. Tværtimod er der adskillige der har fået deres økonomiske investering 3 - 8 gange tilbage - PRÆCIST!

Finansieringsordninger findes. 

             

    Leveluk SD501 - #1 bestseller på markedet

 

 

 Steven Tyler fra rockgruppen Aerosmith er blevet KANGEN WATER GROUPIE !!

  "The cat is out of the bag!" ... Mange kendisser har investeret i en Kangen Water SD501 vandioniseringsmaskine ....

Nu er turen tilsyneladende kommet til Steven Tyler og Aerosmith der ifølge nyheder på YouTube og Fjæsbogen har bestilt 4 Kangen Water-maskiner SD501

Her er Steven Tyler´s egen flightcase/transportkasse specialbygget til at tage SD501 med på turneer. "Kassen"  er 6-7 gange større end maskinen. Så gad vide hvad den ellers rummer Cool

 

          

 

 Steven Taylor - Aerosmith

 

Mere information om Kangen Water:

KangenInformation@gmail.com

Mere information om Kangen Water:

 http://helsevand.eu 

http://www.helsevand.eu/sport

http://www.helsevand.eu/klinikker

http://minkangenwaterblog.wordpress.com/

Læger:

http://www.helsevand.eu/laeger

Dyr:

http://www.helsevand.eu/dyr

http://www.helsevand.eu/fakta

Kangen Water Danmark:

http://kangenwaterdanmark.wordpress.com/

http://my.hellohello.net/kangenwater/tag/danmark/

 

 

 

 

 



Enagic's produkter er officielt godkendt som et sundhedsforbedrende udstyr av Sundheds- og Rehabiliteringsdepartementet i den japanske regering (Ministry Of Health, Labour And Welfare) samt Pharmaceutical and Food Safety Bureau, Government Of Japan der svarer til den den danske Fødevarestyrelse (se Certifikater). Enagic er den absolut eneste virksomhed indenfor vandioniseringsmaskiner hvis produkter er godkendt af den japanske sammenslutning af forebyggende medicin for voksen sygdomme (Japanese Association of Preventive Medicine For Adult Disease) der er en non-profit lægeforening hvor mere end 6.600 læger støtter en række af produkter og teknologier der eventuelt kan hjælpe behandle og muligvis heale livsstilsrelaterede sygdomme. Denne lægeforening er godkendt for sin lange og grundige udvælgelsesproces under politikken: ét produkt, én industri. Dette gør at Enagic er den eneste virksomhed indenfor vandioniseringsmaskiner der er godkendt af både den japanske regering og den mest respekterede lægeforening på sit område.

Ansvarsfraskrivelse:
Bemærk venligst at udtalelserne og oplysningerne på denne blog ikke er blevet evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse- eller Fødevarestyrelse. Ingen information eller udtalelser på denne blog er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom. Oplysninger på denne blog er ikke en erstatning for en ansigt-til-ansigt konsultation med din læge eller andre personer i sundheds- og hospitalvæsenet og bør under ingen omstændigheder betragtes som individuel lægelig rådgivning, men udelukkende som information. Udtalelser på denne hjemmeside er individuelle og der er ikke mindste garanti for at du opnår de samme resultater

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eric skriver Skriv dig op