Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten Derfor bør du starte i en ung alder

Derfor bør du starte i en ung alder

9,326 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 January 2015

Mit navn er Mads Herlev, jeg er 17 år og jeg har drevet en webshop ved navn Babytoys.dk i snart 3 år. Måske har du allerede hørt om mig, men ellers gør du det nu. Min forretning Babytoys.dk har omsat mere end 1 million trods min unge alder og skole ved siden af.

Jeg har startet virksomhed imens jeg bor hjemme, går i skole og generelt ikke har ret meget tid til at  drive forretning, men hvorfor har jeg så fået den succes med min forretning som jeg har i dag? Jeg vil i dette indlæg prøve at fortælle dig, hvorfor du som ung med en iværksætterdrøm bare skal springe ud i det og komme i gang. For der er rigtig mange fordele ved at starte virksomhed i en ung alder. 

Du tror sikkert der ikke er nogle der gider drive forretning med dig, du går i skole, får dårlige karakterer i skolen, men går inderligt bare med drømmen om at starte din helt egen virksomhed, så har jeg ét råd til dig! Læs mit blogindlæg færdig og gør noget konkret, som sætter dig et skridt nærmere din iværksætterdrøm.

 

Uerfaren skader ikke

Da jeg startede Babytoys.dk havde jeg ingen forstand på at drive webshop. Og når jeg siger ingen forstand, mener jeg virkelig ingen forstand. Jeg vidste ikke der var noget der hed seo, Google Adwords, affiliate marketing, konverteringsoptimering osv. Det eneste jeg vidste var, at jeg skulle have en webshop. Hvordan fik jeg den? Jeg brugte Google og kom frem til et system jeg skulle bruge. Derefter fandt jeg frem til Amino.dk, som i den grad har hjulet mig godt på vej. Jeg har lært ALT omkring e-handel over de 3 år.

Så har du ingen erfaring eller forstand på det du går og drømmer om, så er det ikke noget problem. Google er det bedste værktøj til at hjælpe dig frem!

 

Din alder er intet problem

Jeg har været på legetøjsmesse i Tyskland et par gange og har aldrig nogen sinde blevet nedgjort pga. min alder. De synes bare det er fedt at jeg kommer og vil sælge deres produkter. Alle i virksomheden kender mig, grundet min unge alder og de kalder mig ”deres yngste kunde”. Det giver en helt anderles opmærksomhed og det er fedt. Jeg har aldrig oplevet nogle har sagt nej, grundet min alder. Jeg har derimod leverandører, som roser mig og ser potentiale i mig og min forretning og derfor kommer de og præsenterer nye produkter og laver kampagner i samarbejde med mig, fordi de kan se at jeg køber mere og mere hos dem.

 

Du har ikke udgifter til mad, hus, el, vand, varme…..

Du tænker sikkert ikke over det, men overvej hvor meget dine forældre betaler for at have dig gående der hjemme. Hver morgen, er du måske så klam, at tage et bad. Det koster. Derefter får du et måltid morgenmad, går på toilet og børster dine tænder. Det koster alt sammen. Du bor i et hus, får vasket tøj. Alt koster. Du sparer derfor rigtig mange penge, som du kan bruge på at investere i din virksomhed. Men ikke nok med det. Du er ikke nødsaget til at trække løn ud til dig selv, fordi du har ikke alle disse omkostninger som du er nødt til at have dækket.

Du har ingen forpligtelser. Du har intet fuldtidsjob andet end din skole. Du behøver derfor ikke sige op, for at få tid til din forretning.

Jeg kan derfor ikke se nogen grund til ikke at starte din virksomhed i en ung alder. Du har meget lettere ved at komme i pressen, som er guld værd for din virksomhed. Det er gratis markedsføring. Jeg har uden besvær været i radioen, Dagbladet Børsen, diverse avisartikler og i tv’et et par gange. Det er kanon god markedsføring, som ikke koster dig andet end lidt tid til et interview.

Nu har du læst mit blogindlæg og håber du har fået lidt mere lyst til at komme i gang med DIN forretning. Du skal nu gøre noget konkret, som skaffer dig tættere på din forretning. Ikke noget du først kan gøre i morgen, men noget du kan gøre lige nu. Skal du have en hjemmeside? Så køb en og begynd at byg den op. Tag hul på dit startup og så giv den fuld hammer! Du behøver ikke bruge 100.000,- for at komme i gang. Brug hvad du har lyst til og sørg for at lær en masse! Det er guld værd, også i fremtiden.

Jeg ønsker dig en masse held og lykke med dit projekt!

 

De bedste hilsner

Mads Herlev

Ung iværksætter med fuld fart :)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere