Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten Udleveringssteder øger din konvertering

Udleveringssteder øger din konvertering

7.423 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 November 2014

Et stigende antal af webshop-kunder går efter de bedste fragtmuligheder.

I takt med at internethandel er blevet mere udbredt, er forbrugerne blevet mere bevidste omkring de forskellige fragtmetoder. Forbrugeren har nu flere valgmuligheder vedr. levering af deres varer. Udover at få leveret pakken hjem til døren i dagtimerne, er det nu også muligt at få leveret pakken nær arbejdet, til det lokale supermarked, renseri, kiosk eller til en af de selvbetjenings-pakkestationer, der står strategisk placeret rundt omkring i landet.

Udnyt udleveringssteder

Mange webshops udnytter ikke muligheden for at tilbyde udleveringssteder i deres checkout-flow. Post Danmark udarbejdede i 2013 en internetundersøgelse i samarbejde med Megafon, der viser, at 76 % af danske  webshop-kunder helst selv vil vælge, hvordan pakken afhentes - altså om pakken skal leveres på adressen, jobbet, i garagen eller på et valgfrit udleveringssted.

Har du en webshop, er det en god idé at se på, hvilke fragtmuligheder du tilbyder dine kunder. Der er en stigende tendens til, at kunder vælger at handle i webshops som fokuserer på at tilbyde ikke kun en billig fragt men også fragt til udleveringssteder.

Kundens krav til fragt

Afhentning af en vare skal for kunden opfylde tre faktorer:

  • Det skal være billigt
  • Det skal være fleksibelt
  • Det skal være nemt og let tilgængeligt

Ved at være opmærksom på dette sikrer du, at dine leveringsformer er gearet til kundernes stigende efterspørgsel og krav til fragtmetoder.

Da omkostningerne forbundet med omdeling er sparet væk ved udleveringsstederne kan transportfirmaerne tilbyde billigere fragt til udleveringssteder. Typiske besparelser ligger i omegnen af 15-30% - en besparelse, der kan være med til at øge salget markant.

Udleveringssteder har den fordel, at de har længere åbningstider end det lokale posthus og kunden oplever en større fleksibilitet ved ikke at skulle være hjemme på et specielt tidspunkt. Nogle transportfirmaer tilbyder også husstandsomdeling i aftentimerne, hvor det er lettere at være hjemme.

Fordele

At tilbyde levering til udleveringssteder er både en fordel for dig som webshop-ejer og for dine kunder.

Fordele for dig:

✓     Du kan tilbyde en billigere fragt til udleveringssteder.

✓     Du tilbyder en fleksibilitet som kunderne ønsker og efterspørger

 

Fordele for dine kunder:

✓     De sparer penge ved selv at hente pakken

✓     De kan hente pakken når det passer dem

✓     De kan selv vælge hvor de vil hente pakken

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op