Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten Frygt er din største hindring - For at blive succesfuld!

Frygt er din største hindring - For at blive succesfuld!

3,181 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 June 2013
Budskabet er klart! Det er ikke alene talent, intelligens eller evner, der bestemmer om du vil være i stand til at gøre det, du drømmer om. Jeg er overbevist om, at menneskers individuelle succes i livet ikke afgøres af, hvad de kan, men hvad de er villige til at gøre for at nå deres mål.

Ved at skærpe sine mentale kræfter kan man gøre, få, opnå og skabe hvad som helst man ønsker sig i livet. Vores ressourcer skal blot pakkes ud og tages i anvendelse.
Alle mennesker har muligheden for at tage ansvar og beslutte sig for, hvad de vil med deres liv. Tit ved vi godt hvad vi burde gøre - forskellen i dit liv kommer når du ser tingene som et must, og tager action.

Jeg kender mange, hvor jeg har følt, at deres potentiale lå lige rundt om hjørnet. men af den ene eller anden grund har de ikke turdet udnytte eller realisere det.
Vores hyppigste undskyldning for ikke at have nået vores mål - personlige eller forretningsmæssige - er mangel. Mangel på tid, mangel på penge, mangel på uddannelse, viden, teknologi. Mangel på ressourcer er de flestes undskyldning.

Jeg mener at dette egentlige ikke er årsag. Mange af de, der rent faktisk har alle tænkelige ressourcer som rigeligt med penge, kærlighed, uddannelse, opbakning - ender som udbrændte misbrugere i livets rendesten. Og mange af dem, der vokser op med ekstrem mangel på alt samt psykisk og fysisk mis- handling tillige, ender med at opnå store resultater og få enorm indflydelse på andre menneskers liv.

Det er ikke mangel på ressourcer, der bremser eller hindrer os. Vi har allerede de nødvendige ressourcer. Det er ikke sikkert, at vi har penge nok, tid nok, viden nok. Men er der noget, vi virkelig vil opnå, er vi også i stand til at skaffe de nødvendige ressourcer og til at finde tiden og pengene.

Jeg anser derimod frygt som den største forhindring for, at mennesker ikke når deres drømme. Frygt er vores største forhindring. Frygten for ikke at slå til og frygten for ikke at blive elsket. Det er frygt, der holder os tilbage og begrænser os. Fordi vi er tilbøjelige til at fokusere på alt dét, der kan gå galt - i stedet for at fokusere på, hvad vi vil opnå.

Den dårlige nyhed er, at frygten aldrig forsvinder. Og den kan ikke engang en supercoach hjælpe os af med. Den gode nyhed er, at det er muligt at tackle angsten for at fejle og ikke slå til. Det handler om fokus. Om at skifte fokus fra, hvad vi frygter, kan gå galt, til i stedet at fokusere på, hvad vi vil opnå. Hvor vi vil hen. Og ikke mindst, hvorfor vi vil opnå det.
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere