Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten Fra 0,- til fast passiv indtægt med kun et produkt!

Fra 0,- til fast passiv indtægt med kun et produkt!

24,249 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 February 2011

Af gæsteekspert Cammilla Rysgaard

Jeg gætter på, at vi har noget til fælles … Jeg er fuldstændig og aldeles vild med at være selvstændig! Jeg kan skrive en laaaaaang liste over alle de plusser der er. Men - og der er et men - for der har (indtil nu) også været et stort minus.

Minusset har været, at jeg hver gang jeg fik en kunde, højst havde armene i vejret i 10 minutter! For så skulle jeg i gang med at tænke over, hvor næste kunde skulle komme fra.

Ved ikke om du kender det, men jeg ser samme problem hos mange andre selvstændige. Der er sjældent en sikker indtægt hver måned (og det er sgu ikke så fedt, når det er julemåned, feriemåned, influenzamåned eller en hvilken som helst anden måned, der kan påvirke indtægten).

Nå, men det blev jeg altså godt og grundigt træt af!

Jeg begyndte at eksperimentere lidt med forskellige former for passiv indkomst … og åbenbaringen kom i november sidste år = en dedikeret medlemsside.

Jeg gik i gang med at lave min egen medlemsside ”Klub Kundeflow. Et online forum for selvstændige, der gerne vil have input til at skaffe flere kunder. Min opgave er at sende et videooplæg med månedens tema samt en udfordring og worksheets og skaffe medlemmer.

Prisen for medlemskab er 157 kr. månedligt. Det er en mere end fair pris for medlemmerne, og regnestykket er meget interessant for mig: Mit beskedne mål er 100 medlemmer i år (fik 20 bare den første uge, så det skal nok lykkes). Dvs. 100 medlemmer x 157 kr. hver måned = 15.700 kr. om måneden. Og det er bare på et produkt i min forretning.

Prisen for medlemskab og periode kan jo variere. Hvis du kan skaffe 15 medlemmer, der hver betaler 299 kr. om måneden, så er det 4.485 kr. pr. måned, eller hvis du vil lave et medlemsforløb, der varer 1 år, så kan du med 35 medlemmer, der hver betaler 199 kr. om måneden, tjene 83.580 kr. på et forløb. Gang det så op, hvis du tror på, at du kan få flere medlemmer.

Interessant, ik’?

Hvis du har fået lyst til at lade de små grå arbejde lidt videre med ideen om en medlemsside, så er der 4 meget overordnede trin, du skal tænke på;

 1. Vælg et nicheprodukt til din medlemsside
  Første trin er at udvælge dit nicheprodukt. Beslut hvem du vil hjælpe med hvad! Jo mere konkret produkt og snæver målgruppe er, jo nemmere har du ved at skille dig ud fra mængden og få kunder.
 2. Skab indhold til din medlemsside
  Du kan bygge din medlemsside op på mange måder. Du kan f.eks. have en blog omkring dit emne, hvor du har en masse gratis inspiration og så et betalt medlemsforløb som ekstra. Du kan også bare have din medlemsside som produkt i din forretning, på samme måde, som du har fysiske produkter på hylden. Det kan godt betale sig at gøre sig umage og lave noget ordentligt indhold til din medlemsside. Det vil være afgørende for, om du får succes med projektet eller ej.
 3. Installer det tekniske
  Der er forskellige muligheder for at sætte det tekniske op. Men du skal have styr på forum, betaling, kommunikation osv.
 4. Rekrutter og fasthold dine medlemmer
  Det sidste trin, trin 4, er det der udgør hele din medlemsside, nemlig medlemmerne. Du skal gøre opmærksom på, at din medlemsside eksisterer. F.eks. ved nyhedsbrev (eget/andres), blogindlæg, annoncering, pay pr. click, bannerreklamer, linkudveksling osv. Du kan svare på diverse fora på nettet og have link til din medlemsside i din signatur.

Det var alt for mig i denne omgang!  

Håber du er blevet inspireret …

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere