Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fotobøger Blog Hvordan krydderier påvirker vores sanser - mit kanel-ritual

Hvordan krydderier påvirker vores sanser - mit kanel-ritual

483 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 April 2017

I dag vil jeg skrive om mit sensuelle kanel-ritual. Hver morgen bruger jeg lidt tid på at brygge grøn te og skære lidt frisk frugt i skiver. Jeg tilsætter rugflager og cremet græsk yoghurt til min frugt, og så river jeg lidt mexicansk vanilje ud over det. I Papantla, hvor mine vaniljestænger kommer fra, bliver vaniljeblomsterne naturligt bestøvet af bier. De friske vaniljestænger indeholder en del resin, hvilket laver pletter på mit kanel rivejern. Derefter river jeg lidt frisk Saigon-kanel, som fylder mit køkken med en sød sky af beroligende dufte, som får det til at prikke i næsen, mens mine sanser bliver vækket. På morgenmaden er kanel altså min oplivende, fedtforbrændende sukkererstatning.


En ekstra gang grøn te smager også godt. Jeg tilsætter ikke bare kanel til min morgenmad, jeg knækker også nogle små stykker af Ceylon kanelstangen og putter det i min eftermiddagste. På den måde får min anden omgang af koffeinfri grøn te noget ekstra smag, som samtidig har en varmende og oplivende effekt.

 

Min frugtmüsli med græsk yoghurt, og den grønne te, er bare to eksempler på fødevarer med et koncentreret indhold af næringsstoffer og smag, som har hjulpet mig til at tabe mere end 20 kg og til at forbrænde en masse fedt omkring maven.


Frugten køber jeg normalt hos den lokale grønthandler, grøden fra en helsebutik, og kanelstængerne køber jeg online hos Cinnamonhill: http://iitm.be/cincasia

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når oniatapa skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere