Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fotobøger Blog Den særlige bryllupsgave med evig værdi – bryllupsmagasinet

Den særlige bryllupsgave med evig værdi – bryllupsmagasinet

1,362 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 April 2017

Når berømtheder, fra politikere til skuespillere og kongelige højheder, gifter sig, er samtlige aviser og magasiner fyldt med billeder og historier om brudeparret. Og hvilket brudepar ønsker ikke at nyde en smule ”berømthedsstatus”  på deres bryllupsdag?! Så hvad kunne smigre et brudepar mere og minde gæsteskarren mere om denne vigtige begivenhed end en bryllupsavis? Eller endnu bedre: Et bryllupsmagasin præsenteret ved bylluppet med masser af højglansfotos og søde anekdoter om brud og brudgom fra de bedste venner, søskende eller andre nære slægtninge. Og at udforme et sådant værk er langt lettere, end du skulle tro. For produkterne fra udbydere af fotobøger som FotoInsight og Printing-1 egner sig perfekt til at udforme en bryllupsavis. Helt uden først at betale for et kompliceret grafikprogram og lære det eller endda bestille en grafisk designer. Og til trods for det ser resultatet rigtig professionelt ud.

 

Indhold – jo mere individuelt, jo mere spændende

Før du rent faktisk begynder at arbejde på bryllupsmagasinet, er det vigtigt at overveje bryllupsmagasinets indhold og emner. For så kan du arbejde dig gennem de enkelte emner ét efter ét, og så bliver tiden til udformningen også bedre opdelt. Her er et eksempel på, hvordan et bryllupsmagasin kan struktureres:

  • Hilsner/forord - Som i ethvert magasin kommer skaberen af ​​bryllupsmagasinet til orde her. Ud over teksten har du brug for billeder af forfatteren til hilsnerne.

  • Portræt af parret - vis parret på en kærlig, sjov eller romantisk måde. Kombinér teksten med fotos og tegninger, som du scanner ind.

  • Interview med forældrene til parret om deres eget barn og svigerbarn. Her må der selvfølgelig ikke mangle billeder af de interviewede.

  • Opret et horoskop til de nygifte – om det skal være alvorligt eller humoristisk, afhænger helt af din egen smag. Stjernekort og tegninger eller fotos af de respektive stjernetegn egner sig godt som billeder her.

  • Babybilleder! Babybilleder af de nygifte forsynet med søde ord fra forældrene er særligt spændende for alle læsere af bryllupsmagasinet.

  • Gæsteliste til brylluppet – naturligvis gerne med fotos, som du kan få tilsendt af de inviterede.

  • Quiz-side om de nygifte. Her kan du stille svære spørgsmål om brudeparret, som skal besvares af læserne af bryllupsmagasinet.

Denne liste er naturligvis bare til inspiration. Den giver dig det første indtryk af hvilke emner, du kan tage med i bryllupsmagasinet.

 

Design – kreativt og gratis

Du kan starte udformningen af ​​bryllupsmagasinet, så snart du har styr på dine temaer - og ved hvor mange sider og emner, du vil tage med i bryllupsmagasinet. Softwaren fra leverandører som CEWE Fotobog, FotoInsight og Printing-1, som kan downloades gratis på hjemmesiden, giver mulighed for at arbejde på en fotobog eller et bryllupsmagasin over længere tid. For at gøre dette skal du blot oprette en ny "fotobog" og gemme den direkte på din computer med titlen bryllupsmagasin. Så kan du bestemme størrelse, antal sider og vælge omslag - altså hardcover eller softcover. Nu kan du gå videre til layout og vælge hvor mange billeder og hvor meget tekst, der skal være på de enkelte sider. Alt dette er muligt, allerede før du har skrevet en eneste tekst og tilføjet et eneste billede. Hvis du senere er i gang med at fylde siderne med indhold og finder ud af, at du hellere vil inddele siderne på en anden måde eller har planlagt et forkert antal sider – så er det ikke noget problem. Du kan også foretage ændringer i layoutet i dit bryllupsmagasin efterfølgende.

 

Sådan fungerer softwaren fra leverandører som CEWE, FotoInsight, Fotoknudsen og Printing-1: Download softwaren til din computer og følg installationsvejledningen. Når softwaren er installeret, kan du bruge knappen "ny fotobog" til at oprette et nyt dokument til dit bryllupsmagasin. Nu kan du vælge formatet for din "fotobog" under fanerne "bogtype" og "layout" - altså antallet af sider, størrelse mv. Næste skridt er at uploade fotos og scannede tegninger. Her er det en god ide at starte med at gemme alle billeder og tegninger til dit bryllupsmagasin i en mappe på pc'en. Hvis du klikker på knappen "Anvend" placeres billederne automatisk på de valgte steder i layoutet i dokumentet. Du kan selvfølgelig "trække og slippe" billederne til andre steder i dokumentet eller slette enkelte billeder og efterfølgende tilføje nye. Endelig er der knapperne "sider", ”billeder”, ”tekst" og "flader", som indeholder værktøjer til redigering af billeder, tekst og layout. Du kan for eksempel bestemme tekstens størrelse og farve, rotere billeder og flytte eller lægge farver på sider.

 

Og så er bryllupsmagasinet snart parat ved hjælp af softwaren fra ​​udbydere af fotobøger såsom FotoInsight og Printing-1. Ordren kan uden problemer aflægges online. Du skal bare vælge det antal bryllupsmagasiner, som du har brug for. Som en tommelfingerregel kan du gå ud fra, at du får brug for halvt så mange bryllupsmagasiner, som der er gæster på gæstelisten. Så får hvert inviterede par eller hver familie et magasin, og forfatterne samt bruden og brudgommen får hver et par ekstra eksemplarer til at gemme. Et par dage senere leveres de færdige bryllupsmagasiner lige til døren. Og du har helt sikkert en af ​​de mest originale og personlige bryllupsgaver til brudeparret.
Kan frit kopieres. Kilde skal angives.

 

Systemkrav:

 

FotoInsight Designer - Win, LIN og MAC OS

Processor: 1 Ghz processor

Hukommelse: min. 512 MB RAM.

Operativsystem: Windows; Mac OS X; LinuxArtikel "Fem minutter, som holder for evigt – Opret en bryllupsfotobog med få skridt

Faktablad om FotoInsight und Printing-1

IITM LLP  |  London, U.K.  |  Tel. +442032867469  |  http://dk.IITM.info

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når oniatapa skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere