NYT: Ferrero Rocher® og kinder® chokolade julekalendere med eget billede - Fotobøger Blog - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

NYT: Ferrero Rocher® og kinder® chokolade julekalendere med eget billede

Skrevet  14-11-2015 16:31  af  oniatapa 

Med den nye julekalender med fin chokolade Ferrero Collection pralines eller kinder® Chocolate, Fotoinsight udvider sit marked førende sortiment af individuelt trykte julekalendere.

I 1800-tallet begyndte man at tælle ned til juleaften på forskellige måder. I starten af 1900-tallet opfandt man til det formål blandt andet julekalenderen, som hurtigt blev populær, især hos de mindste familiemedlemmer. Tidligere var julekalenderne for det meste selvlavede, men nu om dage har mange familier kun kalendere med kommercielle billedmotiver fra diverse firmaer og varehuse. Fotoinsights fotokalender tilbud er helt anderledes og unik, ved at kombinere professionel fotoudskrivning og præmien mærke chokolade.

Lav din egen kinder® eller Ferrero® pralines julekalender – uden brug af lim og saks

Hvis du ønsker at forære dine kære en eksklusiv julekalender med et foto, som minde om årets skønneste øjeblikke, kan du finde hjælp hos FotoInsight. Internet-fototjenesten FotoInsight trykker dine helt egne fotos på en chokolade-julekalender. Julekalenderen begynder den 1. december. De 24 låger gemmer på kinder® chokolade og Ferrero pralines. Og et flot, digitalt foto sætter prikken over i'et i udtrykket "individuel julekalender": http://fotoinsight.dk/kalendere/chokoladejulekalender.html

Information om den nye foto julekalender med fin Ferrero Collection® pralines

Fra d. 10. november kan du hos FotoInsight købe nye julekalenderen, der er fyldt med blandet pralines Ferrero Küsschen®, Ferrero Rocher® og Ferrero Raffaello®. Ferrero Collection er en nydelse for alle sanser og den perfekte gave idéer med en uimodståelig kombination af cremet mælkechokolade, hele hasselnødder og en let, sprød vaffel. Den høj kvalitet af Ferrero Collection og den sofistikerede foto julekalender giver dig dage med nydelse og velbehag.

Information om foto-julekalenderen med kinder® friends chokolade

Fra den 10. november tilbyder FotoInsight skræddersyede kinder chokolade julekalendere. På den store overflade den af dette nye, sæsonmæssige fotokalender trykkes der et foto, som kan uploades via internettet. De 24 låger indeholder diverse kinder Chocolate®, kinder Country®, kinder Bueno® og kinder Schokobons®. Kinder Chocolate er en lækker kombination af mælkechocolade og blødt mælkefyld. Kinder Chocolate® er pakket i beskedne stykker og er dermed perfekt til de mindre børn.


Kommentarer

odkgren skrev re: NYT: Ferrero Rocher® og kinder® chokolade julekalendere med eget billede den 24-11-2015 kl. 13:11

En foto-julekalender med Ferrero chokolade? Cool!

Er kommentaren brugbar? 2 0
 
Besøg vores samarbejdspartnere :