Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fotobøger Blog Nye fotogaveideer til valentinsdag

Nye fotogaveideer til valentinsdag

1,093 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 January 2012

Biskop Valentin af Terni er helgen og martyr. Han blev henrettet på grund af sin tro den 14. februar 269. Ifølge sagnet viede biskop Valentin forelskede par på trods af forbud fra den romerske kejser Claudius II, og det hedder sig at han gav de nygifte par blomster fra sin have. Når man i dag vil give en valentinsgave til kæresten eller ægtefællen, har man dog brug for noget mere personligt end en købt blomsterbuket.

Valentines Photo GiftsEn gave til valentinsdag bør være noget man glæder sig over – og ikke bare et eller andet man klarer i sidste øjeblik. FotoInsight, en førende digital fotoservice, udvider hvert år tilbuddet af fotogaver til valentinsdag. "Kærlighed er en helt speciel følelse som man også skal give udtryk for på den rigtige måde, og valentinsdag er en god anledning til at gøre det", siger gaveeksperten Ann Green. Og hun spørger: "Hvornår gav du sidst din elskede en virkelig unik gave?"

Internet-fotoudbydere gør dine digitale billeder til personlige valentinsgaver, som modtageren vil glæde sig over i flere år:

• Hjertekugle med dit eget billede – fotoet sættes ind i midten.Glitter dome with love hearts and own picture

• Hvis man er ramt af Amors pil, har man også altid billeder og minder der fortjener at blive fastholdt så de kan fortælle om lykken og kærligheden, for eksempel i FotoInsights hardcover fotobog. Med en række kreative emner, omslag og helt fleksibel udformning af siderne kan du med disse skønne fotobøger beholde de farvestrålende minder om en romantisk udflugt eller enestående øjeblikke. Nu med passepartout-skabeloner som hjælp til udformning. Panorama-fotobogen i A4-tværformat med farvet indbinding med dit helt eget design fås fra 359,- kr. (plus 69,95 kr. forsendelse).

• Et billede af din elskede i stort format? Plakater fås fra kun 31 kr. (plus forsendelse) for et aftryk ca. i A4-størrelse.

• Hjertepude med billede af kæresten - så kan man garanteret drømme sødt.

• Et billede af din elskede i stort format? En ideel løsning er postere bag akrylglas. De laves i et professionelt laboratorium ved at eksponere ægte fotopapir som derefter forbindes transparent med en akrylglasrude der er 5 - 10 mm tyk. Akrylbilleder har mere klare farver, en større dybdevirkning og de fås i forskellige størrelser fra 10x15 cm (fra EUR 12,95 inkl. stander) op til helt store formater som 50 x 75 cm (frit valg af ophæng). På grund af deres relativt høje modstandsdygtighed over for fugt egner akrylbilleder sig også til "fugtige rum": perfekt til et billede af kæresten i køkkenet eller over badekarret.

• Krystalklar kærlighed: De dejligste billeder eller fotos af din elskede kan trykkes eller indgraveres på fotogaver af glas eller krystal så man har glæde af dem i lang tid. Oplagte fotogaveidéer til valentinsdag er for eksempel et fotohjerte med 3D-lasergravering, en billedramme i glas, en foto-glaskop eller en krystal-nøglering med LED-lampe der kan belyse det indgraverede foto.

• Hvis man er ramt af Amors pil, har man også altid fotos og minder der fortjener at blive fastholdt i en fotobog så de kan fortælle om den lykkelige kærlighed. Til den store, lykkelige kærlighed findes der nu en fotobog med miljøvenligt højglanslak fra Printing-1 (ifølge miljøstandarden ISO 14001). Med en række kreative emner, omslag og fleksibel udformning af siderne kan du med disse skønne fotobøger beholde de farvestrålende minder om en romantisk udflugt eller enestående øjeblikke. Formatet "original" i softcover (18,5x18,5 cm) fås fra kun  € 14,95. (Plus forsendelse).
Photo Calendars
• Giv udtryk for din kærlighed 365 dage om året. Med en fotokalender til at hænge på væggen eller til at stille på bordet bliver man hver dag mindet om sin elskede. Du kan selv vælge hvilken måned din fotokalender fra FotoInsight skal begynde i. En vægkalender giver dig masser af plads til at skrive aftaler om romantiske hyggeaftener op. Kalendere med digitale fotos er nemme at udforme og bestille. Hos FotoInsight fås de fra 49,- kr.

• Et foto af det forelskede par som fotolærred? Printing-1 trykker digitale billeder på et lærred der spændes ud på en træramme, klar til at blive hængt op på væggen. Sidernes størrelse går fra 30 cm til 120 cm i trin på 10 cm i alle kombinationer. Fotolærreder er lette, holder længe og ser flotte ud.
Photo Canvas
• I god tid før valentinsdag udvider FotoInsight sit tilbud af fotokrus og kopper - der i forvejen er omfattende - med et panorama-fotokrus med farve indeni. Med skabeloner og modeller gør FotoInsight det nemt for forelskede at lave et krus med et hjertefoto. En klassiker til valentinsdag er sættet med to fotokopper (79,- kr. plus forsendelse).
 
• Nu kan man nusse dobbelt så lækkert: Fotobamsen er ikke bare utrolig sød, du kan også få trykt dit yndlingsfoto på dens trøje!

Keywords: fotogave, ideer, valentinsdag, fotokrus, hjertekugle, fotobøger, plakater, fotokalendere, hjertepude, krystal, foto, nøglering, poster bag akrylglas, fotolærred, fotohjerte, gaveidéer


Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når oniatapa skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere