Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Thomas Mortensen Spar din husleje og bliv rig.

Spar din husleje og bliv rig.

2.192 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 November 2012

Vi oplever i mit firma "Flyttefirma Sjælland" af folk kører deres indbo på opbevaring hos os og ender med af blive stående meget længe, selvom udgangspunktet var uger.

Det hele starter med folk vil finde noget billigere og spare penge på husleje, altså ned i måneds pris og flytter hjem til Mor og far, ven eller veninde, kæreste, sommerhus lejer et meget billigt værelse i en kælder "midlertidigt" og vi oplever nu til vores store fordel af kunderne simpelthen bliver på lageret og folk forklare os så gang på gang af de mange penge de spare hver måned bliver samlet sammen, for man vil gerne lige spare sammen til bil eller man har lige et lån der skal betalles af eller man kunne godt lige tænke sig komme ud og rejse osv.

Historien fortsætter bare og fuldstændig uafhængigt af hinanden finder flere danskere ud af vores husleje niveau er meget dyrt og man virkelig kan komme langt med 10.000 mindre i fast udgifter efter SKAT + alle de andre udgifter såsom internet, strøm, vand og varme der også hører med.

En lille kort sjovt og måske indbringende historie fra Thomas Mortensen <- Google + Profil.

Så kan man vel ikke lade være af gøre en lille smule reklame for vores opbevaring i Hedehusene til kun 95 kr. pr. palle ( 2 værelse 3-5 paller ) du kan læse mere her www.flyttefirmaet.dk/opbevaring

Mange venlige hilsner jeres alle sammen Thomas Mortensen

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op