Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Min første blog!

718 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 September 2008

Så er skolefrøkenen fra Taastrup blevet en del af det moderne samfunds fællesskab, idet hun netop har oprettet sin første blog.

Og hvad kan jeg da så bidrage med, der kan være så interessant, at andre skulle gide at læse det?  Med højrisiko for at blive halshugget allerede inden, jeg er kommet rigtigt igang, vil jeg give mit besyv med ang. den nuværende finanskrise:

Først og fremmest vil jeg slå fast, at jeg ikke har de ringeste forudsætninger for at udtale mig om emnet og følgelig derfor agter at gøre det des på trodsWink

Igennem flere år har det hellige mantra enstemming lydt over hele kloden: Vækst, vækst, vækst. Men det burde da være logik for burhøns, sproglærere og andet godtfolk, at det mantra ikke kan holde evigt. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, og aktiekurserne ej heller. Derfor er der da også god grund til i stedet for at fokusere sig skeløjet på kursgevinster, prisudvikling og andre overspringshandlinger at bruge sin sunde fornuft og fokusere på sund forretning. For mig er det  f. eks. ikke en gevaldig kursstigning, men et godt afkast i aktierne. Det forekommer mig også vanvittigt at spekulere i prisstigninger på ejendomme i stedet for at tænke på udlejningsmuligheder eller andre regulære indtjeningsmuligheder.
Prøv også at tænke over, hvor irriteret man bliver, når man hører politikere fra visse partier pippe om skattestigninger. Da tænker de fleste jo logisk nok, at det ikke kan blive ved. Scenarie: Se,jeg tjener 50.000,00 om måneden. Storartet, men du skal lige betale 99,9% i skat. Den vækst holder jo ikke.

Jeg tror desværre, at man i de seneste år har set, at det var muligt at tjene lette penge grundet overophedet selvsving i finansverdenen og derved fejlagtigt har troet, at dét var måden at gøre business på. Virkeligheden er vendt tilbage nu, og nu venter det lange seje arbejde med at få ellers pæne mennesker til at indse, at det kun er den sunde fornuft og det hårde arbejde, der gælder, hvis man vil undgå finanskatastrofer. Den  grådighed, der har vist sig de senere år, har også været årsagen til den nuværende finanskrise. Med andre ord ser det i min optik ud, som at man ligger, som man selv har redt.

Med denne lægmands svada til erhvervslivet byder jeg mig selv velkommen som blogger her på Amino.Tongue Tied Fede krus i øvrigtCoffee

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Fif skriver Skriv dig op