Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Lider du af stress?

3,325 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 November 2011

Dette indlæg har ikke meget med iværksætteri at gøre, og alligevel har det. Det skal desuden siges at der ingen reklameintentioner er bag henvisningen til Saxo, men de havde bare den bedste beskrivelse af bogen.

Jeg har lige rådgivet en god ven, som desværre er ramt af stress. Ikke noget som han selv vil indrømme selvfølgelig, men symptomerne m.m. er 100 % klare. Da jeg forsøgte at fortælle ham i over en måned at den var helt gal, men uden held, så kom jeg i tanker om en bog som jeg selv læste for mange år siden da jeg oplevede det samme. En bog som ændrede mit liv for altid!

Alle kender følelsen af at være uovervindelig, og det der med stress, det rammer ALDRIG mig, men måske en kollega eller ven. Men jeg bliver aldrig ramt. Sådan tænker eller siger sindssygt mange mennesker, men er det nu også sandt? Der er vel en grund til at stress spås til at blive den største og værste folkesygdom i historien. Og hvorfor tror flere eksperter at det sker?

Svaret er basalt set meget enkelt. Alt for mange mennesker tør ikke indrømme over for sig selv at de enten er syge eller stressede, fordi emnet stadig er tabubelagt, men også fordi det vil være et personligt nederlag. Så hellere fortsætte ud af Route 66 med 200 km/t i overhalingssporet indtil kroppen siger fra og man måske ender som en grøntsag for livet.
Det sjove ved stress er at kroppen faktisk siger fra, og den siger meget fra. Men ved at undertrykke følelser og overbevise sig selv om at man er uovervindelig, så kan man let overse alle disse faresignaler. Gør man dette, er man direkte på vej mod afgrunden hvor diagnosen kan blive fatal for altid. Stress kan gøre dig uarbejdsdygtig, usocial og syg for altid, og den rammer mennesker i ALLE aldre.

Den bedste måde hvorpå man indser at man har stress, det er ved at læse om andre som har haft det, og læse hvilke fatale konsekvenser det har haft. Læse hvordan andre overså de faresignaler som din krop måske udsender for tiden eller har sendt tidligere.

Der findes denne bog som fortæller om 16 forskellige menneskers historie. Lige fra den offentligt ansatte til chefen som til sidst måtte give op. Det er stærk læsning, men det kan anbefales at du læser den før det er for sent.

Bogen hedder STRESS - når kroppen siger fra 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Fashion-Seller skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere