Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Kommer du i mål med dine projekter?

Kommer du i mål med dine projekter?

3,175 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 October 2011

Hvis du er et kreativt menneske fuldt af drive og energi, og du samtidig er følsom og tager mange indtryk ind, bliver du sikkert ofte høj af alle de gode idéer du har, du gerne vil føre ud i livet. Det er jo netop din kreative energi der driver dig. Det er ikke så svært at få alle idéerne. Det svære er i virkeligheden at komme i mål med dem inden du kaster dig over noget nyt.

At komme i mål med et projekt handler ikke bare om at udtænke et produkt, få lavet en model og sætte den op på hylden. Hvorefter du håber at der kommer nogen forbi, hiver den ned af hylden, synes den er fantastisk og skynder sig at købe.

At komme i mål betyder at få produktet markedsført og solgt, og at tjene penge på det. Det er det der hedder at gøre det til en forretning. Men hånden på hjertet: Hvor mange projekter har du liggende på hylden?

Hvor mange af dine projekter har du sat i gang og ikke engang fået dem op på nogen hylde?

En af de kvinder, jeg netværker med, har hovedet fuld af idéer. Hver gang jeg møder hende, har hun gang i et nyt projekt. Og det er altså vildt spændende idéer med stort potentiale. Alle sammen. Hun er meget energisk, og hun kommer langt med projekterne. Vi taler website, fotograf og grafiker. Problemet er at der indtil videre ikke er en eneste af idéerne der er blevet fulgt helt til dørs.

Kender du det med at blive kreativ lige på det tidspunkt hvor noget bliver svært?

Fremfor at kaste dig fra projekt til projekt kunne du i stedet overveje at finde ud af hvad det er for nogle barrierer inde i dig selv der gør at du ikke følger dine produkter helt til dørs. Hvad er du bange for?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op