Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Brug din kreative power til at booste din forretning

Brug din kreative power til at booste din forretning

2,830 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 August 2011

Kan man leve af sin passion alene, eller kan man blive dybt tilfreds, ved at lave forretning, men ikke være det mindste passioneret omkring det man laver?
Nogen kan måske, men jeg tror ikke på det i det lange løb.
Jeg tror derimod på, at det er i kombinationen af de to ting. Passion og fokus på din forretning, at det virkelig rykker.

De fleste af os, hælder mest til den ene side. For nogen mennesker er succes lig med at tjene rigtig mange penge. Altså ligesom i multimillionær. For andre er succes lig med at bidrage med noget, de elsker at lave, og at der er mange nok, der vil tage imod det, de har at bidrage med. Altså stort fokus på faglighed og passion.

Men det er jo lidt ligesom de to hjertekamre. De er afhængige af hinanden. Indåning og udånding. Rødt og blåt. Uden passionen ville jeg kede mig, ved tanken om forretning, efter en uge. Men uden fokus på forretning, er der for det første ingen grobund for at udfolde sin passion. Penge er jo uanset, hvordan man vender og drejer dem, en nødvendighed for overlevelse. For det andet er kunder i butikken en nødvendighed, for at kunne udføre, det man nu engang brænder for. For det tredje kan den energi, passion og kreativitet, som man kan have i sin faglighed, med fordel kanaliseres hen på forretningsdelen, og dermed få tingene til virkelig at rykke.

Men mange af de selvstændige jeg møder, og blandt dem er der flest, der er fagligt orienterede, og passionerede omkring deres virke, er overhovedet ikke fokuserede på at lave forretning. Nogen hader decideret tanken om at sælge. Andre ved ikke præcis, hvem de skal sælge til, eller hvad de præcis skal sælge. Det med at tænke i forretning er med andre ord, noget, de helst ville undgå, og ville ønske, at andre tog sig af. De har på en eller anden måde et negativt tankesæt bundet op, på det at tænke forretning.

Men hvad, hvis det nu kunne være kreativt og passioneret, at være forretningsorienteret? Hvad nu, hvis alle de aspekter, som det at lave forretning var kreativt og sjovt. Muligheden er der for at tænke det sådan, og dermed gøre forretningsdelen af dit selvstændige virke idérigt, fremfor tungt og lidt ubehageligt.

Det har jeg en masse bud på. Og det kommer jeg på Iværksættermessen fredag d. 9. september og fortæller mere om. Jeg håber du dukker op, og at du husker at fortælle alle, der kunne være interesserede, at de også skal komme.

Jeg håber vi ses.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op