Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er du med på vinderholdet?

3,975 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 May 2011

Forleden talte jeg med en af min mands forretningsforbindelser. En mand jeg nærer stor respekt for på det karriere mæssige plan. Vi snakkede lidt om, hvordan det går med min coaching forretning. "Jeg kender en, som faktisk går hos en coach", sagde han, "og det kommer lidt bag på mig, for jeg troede faktisk at han havde rimeligt meget tjek på tingene."

Lad mig lige give dig en historie: To drenge, der begge har talent for fodbold. Den ene har en far, der ser det tidligt, sender ham til fordboldtræning. Træneren ser drengens potentiale, han understøtter alt hvad han er god til, og retter ham kærligt men bestemt, når han fejler. Han støtter ham i at udvikle sine talenter, presser ham til at udfordre sig selv og fejrer hans succeser sammen med ham.
Den anden drengs far interesserer sig ikke for sport. Han får aldrig meldt drengen i en klub, så det bliver bare til lidt tilfældigt boldspil i skolegården med de andre kammerater.

Hvem af de to drenge tror du får størst succes med sit fodboldspil?

To mennesker har en idé til en forretningsplan. Den ene finder sig en coach, fordi han ved han har brug for at nogen kan se hans potentiale, at nogen understøtter alt hvad han er god til, og giver ham feedback som han kan lære af. En der kan hjælpe ham med at sætte mål, udvikle sine talenter og sin forretning og finde ud af, hvad han skal uddelegere til andre. En der udfordrer ham og fejrer hans succeser sammen med ham. Den anden prøver sig frem, og gør det hele selv med lidt hjælp fra nogle kammerater.

Hvem af de to mennesker tror du får størst succes med deres forretningsidé?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op