Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Få det ud af hovedet

4,085 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 March 2011


Hvor meget tid bruger du på, at have alle dine idéer og problemer inde i dit hoved på en gang? Kender du det, at alle dine problemer laver tomgangslyde i din indre motor: Hvordan skal jeg skaffe de næste opgaver? Hvordan skal jeg nå, det jeg allerede har lovet? Hvordan skal jeg få min økonomi til at løbe rundt? Hvad tænker min kæreste? Hvad tænker mine kunder? Hvad vil jeg egentlig? Skulle jeg hellere gøre noget helt andet? og hvad skulle det i så fald være? Jeg har så mange idéer at jeg ikke kan finde hoved og hale i det? Hvad skal jeg tage fat i? Skal jeg satse på at arbejde med det jeg er uddannet til? Eller skal jeg hellere satse på det jeg brænder endnu mere for? Kan jeg overhovedet sælge mine idéer? Er der overhovedet nogen, der kan bruge det jeg kan til noget?

Hvor kaotisk er der i dit hoved?
Er du overhovedet i stand til at arbejde fremadrettet med alle de kanaler åbne? Har du brug for at få noget fokus og struktur ind i dit liv?
For mange af os, er det rigtig vigtigt at få tingene op visuelt, for at vi kan få struktur og orden i vores verden. Gule sedler med idéer, og ting du skal gøre kan være guld værd og hjælpe dig med at huske, hvad der er vigtigt. Hvis din dagligdag er præget af, at du hele tiden skal slukke ildebrande, er det især vigtigt, at du får mere struktur ind i dit liv, så du kan finde ud af, hvad det er vigtigt for dig at fokusere på, lige nu. Ildebrandene skal selvfølgelig slukkes, men hvordan undgår du så, at dit næste projekt eller forretningsmæssige skridt ender i en ildebrand? Det ikke at have nogen opgaver eller kunder, er jo også en ildebrand, som du er nødt til at løse ret hurtigt, hvis du er nået derud. Du skal derfor helst finde en god balance, hvor du kan pleje dine projekter og de kunder du allerede har, samtidig med at du arbejder på den lange bane, for at nå derhen, hvor du gerne vil.

Hvis ikke du har struktur og planer for dit arbejdsliv, kan det være, du når en hel masse, uden rigtig at registrere det, fordi alt det du ikke har nået fylder endnu mere. Det kan også være, du bruger for meget tid på uhensigtsmæssige afbrydelser, at du bruger for meget tid på nogle opgaver, og derfor ikke når at pleje nogle andre, som måske egentlig betød mere for dig, at få løst.

Jeg havde engang en klient, der sagde, at hun ikke var typen, der lavede strategier. Det var nemlig sådan nogle kolde beregnende nogen? Har du det ligesådan, så spørg dig selv: Kan man være et varmt og hjerteligt menneske og samtidig have strategier og planer for sit arbejdsliv? Kan du?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op