Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Her er min gave til dig

2,178 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 December 2010

Min gave til dig er et ønske om, at du må få alt det i dit liv, som du allerhelst vil. Og jeg ved du kan få det, hvis du virkelig vil og virkelig tør ønske dig det.
Problemet for mange af os er, at vi ikke tør tro på, at vi kan få det, som vi vil have det. Det handler om, hvordan vores tankesæt er.
 
Derfor har jeg lavet en affirmation til dig, som du kan hente på min nye hjemmeside på: http://kreativcoaching.dk/min-gave-til-dig/

Med den affirmation, som ligger i lydfilen på sitet, vil jeg fortælle dig hvordan du åbner dit sind for at tiltrække det du gerne vil have. Du bliver modtagelig og tør formulere dine ønsker, og tør tro på, at du kan få det som du vil.
 
Jeg håber du vil tage imod min gave.
 
Det ville være dejligt, hvis du skrev et ønske på min facebookside. Jo flere, der ved hvad du ønsker dig, jo større er sansynligheden får at du får det.
 
Du er også meget velkommen til at sende et link til siden til dem i din vennekreds, som du synes trænger til en kærlig opmuntring.
 
Tak fordi du tog imod
 
 
De bedste ønsker om en glædelig jul til dig

Eva Wang Gøttrup

PS. Min hjemmeside er helt ny og varm endnu, og jeg har slet ikke nået at lave den præsentation af den, som jeg egentlig havde tænkt mig, at ændre i profilen her på amino og så videre, men sådan kan det gå, når man glemmer at indregne buffer, buffer, buffer og buffer og tror at alt kan gøres på en uge, eller så fjorten dage da, eller tre uger eller fire uger. Nå men kig forbi alligevel. Jeg giver dig gode tanker i julegave.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Eva blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere