Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Elsker du din forretning og dine kunder?

Elsker du din forretning og dine kunder?

2,413 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 November 2010

Her er nogle spørgsmål du kan stille dig selv, for at blive mere defineret i din positionering.

Hvorfor gør du det?
Når det ikke lige handler om at tjene penge, hvad er så dit formål med din forretning? Har du et højere mål, en passion, en viden du har lyst til at glæde andre med at dele.

Hvad vil du gerne give?
Fremfor at fokusere på, at du gerne vil have dine kunder til at købe din vare, så prøv at gøre klart for dig selv, hvad du har at give. På den måde er det meget lettere at give dine kunder merværdi for pengene. Der er stærk konkurrence i næsten lige meget hvilken branche du befinder dig i, så hvis dit eneste parameter ikke kun skal være den lavest mulige pris, så må du have noget andet at give end dine konkurrenter. Det er her du skal være kreativ. Hvad er din helt personlige vinkel?

Hvad vil du gerne have dine kunder til at opleve?
Engager dine kunder ved at give dem viden om dit faglige område. Vær kreativ og giv dine kunder en helt unik oplevelse. Jo mere personligt og engareret du behandler dine kunder, jo mere vil du opleve, at de vil anbefale dig til andre, og hermed får du ikke bare bedre kunder, der lægger flere opgaver, du får også flere kunder, der vil være positive fra starten, fordi de er blevet anbefalet. Elsk dine kunder. Ros og komplementer dine dem, de vil elske dig for det.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op