Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Hellere én passioneret idé, end 20 halvlunkne

Hellere én passioneret idé, end 20 halvlunkne

2,429 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 September 2010

Hvis du har gang i din kreativitet, hvad du sikkert har, når du kalder dig iværksætter, så er problemet faktisk ikke, at du mangler idéer, men oftere at du har for mange.
Prøv at spørge dig selv, hvad du er god til. Altså fagligt. Er det en ting, to ting eller ti ting. Hvor mange idéer har du liggende i skuffen du kunne tænke dig at realisere? Fem? Ti?, måske endnu flere.

Jeg talte med en kvinde forleden, der ville i gang som iværksætter. Hun havde 20 idéer, som hun gerne ville have lavet noget salgsmateriale til, så ville hun se, hvilket af projekterne, der var størst potentiale i, ved at se, hvad der var bedst respons på. Hun havde nogle penge, men de ville nok næppe række til at lancere alle 20 idéer på en gang. Vi fandt frem til at satse på én. Den der hang sammen med det hun netop havde uddannet sig indenfor, og hvor hun havde fået højeste karakterer i sit speciale.

Hvis du spreder din energi på alt for mange projekter på en gang, løber din energi ud i sandet, og du vil ikke få nogen af dem til at lykkes ordentligt. Fokuser din energi på et enkelt projekt, og gem alle de andre idéer i din notesbog. Vær stolt og glad for dem, men træk den gode energi fra dem over i det ene projekt, du brænder allermest for. Så har du muligheden for at blive den bedste til at gøre lige netop det, på lige netop din måde, og det er hvad der skal til for at din idé skal lykkes. Prøv den af, find ud af om den har potentiale. Hvis den har, så før den hele vejen ud i livet, giv den alt hvad den behøver.

Brug din kreativitet i detaljen, vær kreativ i din problemløsning, i din tilgang til dine kunder, i dit salgsmateriale, alle vegne hvor det, at du gør en positiv forskel positionerer dig og gør dig en lille smule bedre end dine konkurrenter.

Når din forretningsidé tjener gode penge, og du ikke synes du kan gøre mere for at udvikle forretningen, kan du overveje om du skal uddelegere ansvarsområder, automatisere, realisere, eller hvad du kan kan gøre, for at få tid til at sætte din næste fantastiske idé på skinner.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere