Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Idéer til at få idéer

2,300 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 September 2010

Oplever du nogensinde at være fuldstændig blank, når du netop har brug for en god idé. Det er især frustrerende, hvis du har siddet og vredet din hjerne forgæves i lang tid, og der bare ikke kommer noget op. Hvis du har det sådan, er det en god idé at stimulere dig selv, med nogle gode værktøjer, som kan bryde igennem dine blokeringer og få din kreative energi til at flyde.

Al form for inspiration er brugbar, men saml så mange forskellige former for inspiration sammen som muligt, det kan stimulere din hjerne mest effektivt. ved at kombinere forskellige indtryk kan du få idéer til at sammensætte ting på en ny måde, eller få et nyt perspektiv på dit problem.

Kombiner et af dine input med dit problem. Lad os antage at du har et problem med kundeservice. Jeg sidder lige og kigger på en underkop med et blomstermotiv. Kundeservice kombineret med blomster. Kan blive til blomstrende kundeservice, at give sine kunder blomster. Hvad kan være lige som at få blomster? En kompliment, eller en gave.

Prøv at kombinere flere af dine input. F.eks. en kop og en bog. Det kan være en bog om kaffe, viden om porcelæn, viden om kunsten at nyde en kop kaffe. Kombiner det med dit problem. Giv kunderne din viden om kunsten at nyde en kop kaffe, ved at have kvalitetskaffe stående i butikken, og lad dette være udgangspunktet for en mere personlig snak med dem, som får dem til at føle sig som noget særligt.

Lav dig en idébank, hvor du løbende samler alle mulige ting sammen, som på en eller anden måde inspirerer dig. Det kan være annoncer, flot grafik, tegneseriestriber, skitser, fotos eller hvad du ellers godt kan lide. Du kan have dem i en skotøjsæske eller en samlemappe. Når du har brug for inspiration så træk mindst to forskellige ting op fra din kasse, og se hvad de kan sætte igang af idéer hos dig.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere