Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Få inspiration til at blogge

4,294 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 August 2010

Mange bloggere har store ambitioner, når de lægger en blog ud, men løber hurtigt tør for idéer. Der er mange måder at være kreativ på, når det gælder idéer til blogindlæg. Her er nogle, du måske kan bruge:

Sæt dig på nye steder, når du skriver
Sidder du altid ved dit skrivebord, når du skal finde på et nyt blogindlæg? Måske var det en god idé at flytte ud i køkkenet, på altanen, ud i haven eller på en café. Stimuli fra din omverden, hvad du ser på og omgiver dig med, kan give dig gode idéer, at skrive om. Tag den bærbare med, eller en notesbog, så du lige kan skrive nogle idéer ned i, som du kan skrive fyldestgørende omkring, når du kommer tilbage på pinden. Associer over noget du ser eller hører, og lad det være anslaget til et indlæg.

Kreativt rod
Tillad dig selv at rode lidt. Sjove og skæve ting, kan være inspirationskilde. Tilfældige sammenstillinger, kan give inspiration, til at finde forskellige vinkler til det du overordnet skriver om i din blog. Det er de skæve indfald, der giver stof til de bedste blogindlæg.

Hav den i baghovedet
Lad din blog være en integreret del af dit liv. Vær altid åben for inspiration til emner for din blog.

Tal om den
Tal med andre om din blog. At tale med venner, kolleger og læsere er en rigtig god måde, at få vendt emner, der kan føre til nye blogindlæg. Jeg fik rigtig god inspiration til et emne forleden, da jeg talte med en kunde, der havde læst min blog.

Lad den ligge
Er du gået helt i stå med at skrive, så tag en pause, og gør noget helt andet. Lad være med at forcere kreativiteten. Giv slip og lad underbevidstheden arbejde.

Kig i reolen
Kig på din bogreol, match bogtitlerne med det overordnede emne for din blog. Her tænker jeg især på faglige blogs, hvor du vinkler dit emne med vinkler, du har indsigt i. Her er et par eksempler på måske kommende emner herfra: Kreativitet og flow, kreativitet og selvværd, kreativitet og grafisk design, kreativitet og typografi.

Læs mere, skriv mindre
Fyld nyt stof på. Søg inspiration, læs relevant litteratur og tekster på nettet. For mig er en del af fornøjelsen ved at blogge også, at jeg selv bliver klogere. Finder relevante emner og totalt irrelevante indlæg, som er interessant læsning, og information, jeg ikke vidste jeg ville blive glad for at vide noget om.

Hvis emnet interesserer dig, har jeg skrevet en artikel om Stream of Consiosness, som du kan have glæde af at læse.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere