Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Kenneth Boysen fra Sikkerhedseksperten Sikkerhedseksperten i luften med ny webshop

Sikkerhedseksperten i luften med ny webshop

2.396 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 March 2010

Hej amino venner

Siden starten af November har jeg sammen med www.1902software.dk arbejdet på en ny og langt bedre webshop til sikkerhedseksperten.dk. Hvordan det er gået kan du læse meget mere om her.

Inden jeg begynder at skamrose www.1902software.dk er det kun fair for dig læser, af du kender til hele sandheden. I slutningen af 2009 vandt jeg nemlig en gratis webshop fra netop 1902software og vi skulle sammen efterfølgende producere en shop til mig, så jeg har altså IKKE betalt for shoppen og om du mener det påvirker mit blogindlæg her....må du selv om :)

Jeg kan ihvertfald love dig, at jeg havde skrevet nøjagtig det samme hvis jeg havde betalt de 50 - 70000 kr. som jeg mener siden reelt er værd. 
Peter har ligeledes bedt mig om at skrive tingene som de er! 

En hurtig begyndelse:

Nå men jeg fik et opkald fra Peter der pænt fortalte mig jeg havde vundet. Vi snakkede lidt krav til samarbejdet og hvordan det hele skulle køre i stilling for at få den bedste oplevelse ud af projektet. 
Jeg købte derefter  et lille mockup program og satte mig til at "tegne" min ide til den nye webshop. Ikke design og ideer dertil, men hvor jeg ville have placeret topbanneret, produkterne osv. 

Samlet sendte jeg det til teamet på Manila og vi havde efterfølgende møder via skype. 

Kommunikationen betyder alt

Alt kommunikation er på engelsk, især skriftligt og her var en af mine største bekymringer i forhold til det arbejde der lå foran. Ville vi forstå/misforstå hinanden? 

Alt kommunikation foregik via e-mail og skype, og der gik ikke længe før Peter og flere af hans medarbejdere var på min skypeliste med daglig kontakt. Jeg må blankt erkende at især kommunikationen udartede sig til at blive en af styrkerne i vores samarbejde. 
Jeg afholdte skype møde med Peter, med de enkelte udviklere og med flere af gangen, og undskyld mig, men det gik sgu skide godt og på en eller anden måde blive 1+1 til 3. Drengene der sidder på Manila er så absolut de bedste jeg nogensinde har arbejdet med på et it projekt.

Det at jeg har en tanke/ønske i mit hoved, er ikke altid så nemt at få på papiret. Jeg forsøgte via mine mockups og forklaringer, men tænker samtidig at det da må have givet rysten på hoved hos udviklerne. Om det gjorte det, ved jeg ikke, men det første design udkast der kom retur, ramte sømmet direkte på hoved. Siden er der blivet rykket lidt rundt, frem og tilbage og til sidst er vi endt hvor vi er endt. Men det at blive forstået af mennesker der sidder på den anden side af kloden, er ALT afgørende for succes, og det var altså fantastisk som det blev løst fra Deres side.  

Trin for trin udvikling 

Fra starten havde jeg et rigtig godt indblik i at hvordan samarbejdet og forløbet ville være, jeg havde ikke en tidsmæssig deadline eller ide. Over de sidste 3 måneder, kan jeg se at der mere eller mindre er blevet udviklet på siden dagligt og for mig har den nye webshop være en del af det daglige arbejde. Jeg vil ikke begynde at forklare hvor vi startede og sluttede, men i stedet vise dig processen her http://www.1902software.dk/kompetencer/magento_e_commerce/

Langt mere end en webshop

Det værste i hele verden er ganske enkelt at bestille et stykke arbejde, også få det løst uden at leverandøren tager det mindste hensyn til om det er nødvendigt, om det kan løses bedre eller giver noget for kunden. Ja, det er hvad man kan forvente hos de fleste og jeg skal da blankt indrømme at det er første gang jeg har oplevet så god rådgivning som jeg fik hos http://www.1902software.dk/ 

Forestil dig at du som kunde gerne vil have placeret din indkøbskurv i venstre side, dette fortæller du til udviklerne og det laver det så. Forestil dig i stedet at udviklerne stiller sig kritisk over for dit valg, og på en pæn måde fortæller at det måske kunne være bedre hvis den blev placeret i højre side!. Det var præcis den service jeg fik leveret, hvilket gør at jeg ganske enkelt ikke kunne være noget dertil hvor vi er kommet i dag selv. 
Jeg har arbejdet med en del i Danmark og undre mig egentlig at man skal hele vejen til Manila for at finde præcis det (vel og mærke uden man skal betale for det) 

Jeg tror det der er afgørende er, at jeg som kunde for succes med mit produkt, så kommer jeg nemlig også tilbage. Smart ik!

Min oplevelse var ihvertfald positiv, og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg helt grundlæggende overvejer om jeg i fremtiden ikke hellere skulle arbejdet i et team end som ene mand.

Design, teknik og løsning

Jeg har en god ide til hvad det er jeg ønsker. Egentlig en simpel løsning, der konvertere godt også er jeg ikke mere besværlig end som så. 
Med magento er man hele tiden tvungen til at vurdere om "det" er nødvendigt, for systemet er ganske omfattende, og man kan hurtig drukne sine kunder i lir og gøjl.

Endnu er jeg ihvertfald sindsyg glad for magento og er blandt andet koblet til mailchimp, summasummarum, webpack postdanmark, GLS, editor og mange flere moduler. Noget som jeg selv har installaret ved hjælp at et tryk. Super ik? og tro mig, jeg er ikke PC mand ud over office pakken :)

Igen har det været et ping pong sammen med 1902 omkring hvilket moduler der skal til og ikke til, du kan også se hvordan 1902software spiller en rolle i udviklingen her http://www.1902software.dk/teknologi/magento_teknik/

Nå hvor jeg husker det, så må jeg altså lige nævne www.magentohotel.dk der må sige at have overrasket mig. Min webshop løsning er hostet og magentohotel der virkelig forstår at levere service. Om det så er morgen/aften så kommer der svar prompte, både på mailen i telefonen, ja sågar her på amino. 
Som webshop ejer er jeg interesseret i backup, sikkerhed, oppetid, service og fart, fra min webhost's side. De formår at levere det hele med et smil på læben. Så smid dit magento shop indtil Dennis fra magentohotel.dk, så er du dælme i gode hænder. 

30 min ekstra

Oplevelsen med 1902software har virkelig været fed, der er ingen tvivl om at de er mine fremtidige samarbejdspartnere, når jeg skal have små og store projekter løst. 
Nu hvor jeg sidder og skriver kommer jeg i tanke om købsprocessen i shoppen. Selvom shoppen har været gratis og 1902 har stået på hoved for mig, så har det været en klar aftale af jeg selv skulle betale hvis jeg skulle have noget kodet eller ekstra. Min købs process har jeg selv designet og Peters kommentar var "den klarer vi, du skal have det bedste". Min fornemmelse har altså hele tiden været at de hellere gør lidt ekstra, ligger lidt oven i og bruger gerne de min/timer ekstra det tager, for at købe MIG glad.Fed oplevelse, og jeg har efterfølgende kunne se at deres referencer fremhæver det samme.

Er webshoppen så færdig? Konklusion

Fra min side nej, fra 1902software.dk ja. Og det skyldes at mine produkter ikke lever op til mine forventninger i endnu, med tekst og billeder. Jeg har mange produkter, og begynder i denne uge at tage 10 stk. hver dag, samtidig har vi her på firmaet købt udstyr til selv at tage billeder, så vi kommer til at arbejdet rigtig meget med produkterne i fremtiden. 

Jeg mangler også en del call to action, heri blandt andet produkter på forsiden, men jeg vil også gerne teste mig frem, så jeg tager det fra en ende. 

Min reference skrevet til 1902software, kan du finde her: http://www.1902software.dk/referencer/sikkerhedseksperten/ 

Afslutningsvis vil jeg gerne have lov til at takke 1902software, for den supplime service og produkt de har leveret til mig. Jeg er så taknemmelig, at jeg ganske enkelt ikke kan sætte ord på det, og ja et stort tak, virker sgu fattigt. 
Jeg kommer med garanti til at bruge Peter og 1902software igen, ikke fordi de har foræret mig noget gratis, men fordi de er de sejeste gutter til at løse it opgaver. It's that simpel!

Sidste blog indlæg fra Kenneth Boysen

Dette bliver også det sidste der kommer fra mig her på bloggen, selv om lysten til at skrive er stor, er min opbakning og støtte i hjemmet størrer og derfor er det opprioriteret til punkt 1. For Jer der ikke ved det, så min kone blevet syg og jeg har omlagt mit liv til at være far og mand først og fremmest, dernæst har jeg selvfølgelig stadig mine studier og virksomheder, og hold da op hvor kan man skærer mig "bullshit" tid af, når man er tvunget til det :). 
En af konsekvenserne er at jeg heller ikke længere skriver her på bloggen også er det bedre at lade pladsen til andre ivrige sjæle.

Når jeg nu skriver at det er sidste post herfra, så betyder det ikke at du ikke gerne må skrive her i tråden :), så bare frem med spørgsmål eller andet, så står jeg klar til at svarer. 

Vi ses vel til aminotastic ikke? 

Hov forresten!, tjek lige min webshop på www.sikkerhedseksperten.dk :)

 

Med Venlig hilsen

Kenneth Boysen, Sikkerhedseksperten.dk 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Boysen skriver Skriv dig op