Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Funktioner og design i den nye shop

1.080 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 November 2009

Så fik jeg leveret mockups til det nye design, og efter at have sovet på det et par dage, har jeg besluttet mig for hvilket design jeg ønsker

:

Jeg valgte designet med en hjertestarter i topbanneret. Når vi taler om topbanneret, så bliver de et flow der hele tiden skifter mellem 5 bannere. Jeg syntes designet er rigtig flot, enkelt og oerskueligt. Det er bare meget mere afslappende end mit nuværende og firkantede design. Jeg har dog bedt om at få fremhævet produkt kategorierne som i deandre 2 designs.

De designere der sidder og har lavet dette på Fillipinerne, har ærligtalt ramt sømmet lige på hoved. Mit største problem er at jeg har en formodning om hvad jeg ønsker, men har svært ved at beskrive det....og jeg skal love for at der er ramt plet her.

Samtidig har jeg overvejet forskellige funktioner i shoppen. Jeg har været til ERFA møde med Morten fra www.kondomaten.dk , og han er ganske enkelt hamrende dygtig til optimering til og konvertering i webshops. Ærgeligt han ikke udbyder hans ekspertise.......til gengæld er han vildt hjælpsom, så man kan få masser af fif.        På erfa mødet havde vi besøg af Jacob fra www.coolshop.dk , jeg har taget en del med hjem fra det indlæg og er allerede gået igang med at producere produkt video'er til den nye shop.... puha jeg hopper rundt i emnerne, men der er bare knald på fortiden!.

Det jeg egentlig gerne vil fortælle jeg lærte af Morten, var at mine sider er meget tekst tunge...mine beskrivelser af fx. ildslukkere er alt for beskrivende, men min ikke det er faglig stolthed og en tro på at det virker. Men jeg tror ikke længere på at det er vejen frem, korten beskrivende og sælgende tekster, er vejen frem.

Nå, jeg startede med at skrive om funktioner til den nye shop, og her er mine tanker:

Kategorier:
Jeg har efterhånden haft en del forskellige kategorivisninger, men er sikker på jeg har ramt den rigtige. Derfor, enkelt visning med underkategorier der er synlige. Ingen "fra X pris - X pris" visninger and andre typer. I stedet integrere jeg "område visning", her mener jeg fx. sikkerheds i hjemme, sikkerhed i bilen osv., dette vil udentvivl gøre det nemmere for kunden finde rundt.

Visning i kategori:
Med magento kan brugeren selv fortælle om listen af produkter skal vises efter pris, str. osv., dette er overkill og unødvendig støj i min shop. Samtidig ønsker jeg 100 % at bestemme hvad kunden skal se.

Tags:
Ikke noget jeg har prøvet før, men er åben for muligheden og en direkte vej indtil de produkter man ønsker at kikke på. Så det prøver jeg.

Søgning:
Yep helt sikkert. Også skal der arbejdes en del mere med de resultatet brugeren for leveret.

Sammenlign produkter:
Jeg har en nicheshop og levere sikkerheds produkter. En ting jeg har lært de sidste 9 måneder, er at kunden ikke behøver et væld af valg når det kommer til fx. førstehjælpstasker. Det er nemmere hvis jeg bare anbefaler en og de stoler på mig...... derfor er jeg begyndt at have mindre udvalg men derimod flere på lager. klart bedre service! 
Så denne bruger jeg ikke.

Sidst sete produkter, liste visning, banner i kategorier m.m.
Masser af muligheder for, i min verden "lir". Lir der giver en masse støj, hvilket gør kunden frustreret. Simpel opbygning, thats the way.

Nu kniber det med tiden, men overstående var blot nogle af de overvejelser jeg har gjort mig. Uanset hvilken shopsystem du skal have, så handler det om at tage beslutning om hver eneste funktion, således at det ikke er kunden der skal gøre det.

Mvh Kenneth Boysen


 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Boysen skriver Skriv dig op