Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Når fokus på webshoppen forsvinder

874 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 September 2009

Kære amino´er

Av, av, av dette har taget mig et godt stykke tid at få skrevet, og med god grund. Jeg har gennem den sidste måned oplevet hvordan mit fokus er tvunget væk fra shoppen og over i kommunikative og administrative opgaver, det har bestemt ikke været nemt og heller ikke en særlig god oplevelse når man er så passioneret som jeg er. Nu har så så valgt at smide de flest kort på bordet, i håbet om at andre kan lære lidt.

Jeg har investorer tilknyttet SikkerhedsEksperten ApS og de fungere som "silentpartnere", altså uden deltagelse i den daglige drift eller anden indflydelse. Det har indtil i starten af august fungeret rigtig godt og jeg har været glad for den ordning, når nu man skal have investorer på et projekt.
Jeg har aldrig tidligere arbejdet professionelt med investorer, men syntes egentlig at det er spændende og noget jeg har det helt fint med. Jeg behøver ikke eje 100 % for at være 100 % motiveret.... tværtimod nyder jeg sparring, så længe jeg får lov til at bestemme og beslutte :)

I august faldt kæden så pludselig af og en af investorerne meldte ud at de mente jeg havde brudt med konkurrence klausulen i kontrakten. Præcis hvordan og hvad er egentlig lige meget, men faktum er at vi pludselig havde et meget stort problem, og fokus var et helt andet sted end den burde være.
Et af problemerne er udentvivl MIG. Når først jeg brænder for nået giver jeg den fuldt gas og knokler derud af, jeg er røv passioneret for de ting jeg lavet, men kan til tider være dårlig til at kommunikere ud hvad der sker. Derfor sker denne misforståelse og pludselig er der mistillid til mig.

Det næste problem, er så igen mig :).... jeg er 100% ærlig og knokler gerne for andre også ud til kl. 4 om natten. Jeg kunne aldrig finde på at snyde nogen, men hvis man ikke har mødt mig, eller snakket med mig i telefonen, er det svært at tolke. Derfor må jeg indrømme at det gjorte rigtig rigtig rigtig ondt at dem jeg gav blod, sved og tåre til, pludselig såede et frø af mistillid. Så jeg må indrømme, at jeg har været sat på prøve den sidste måned og min tid til blog og shop er gået i mange mange mails og forsøg på løsning.
Tingene står nemlig således til at der i dag intet var af min virksomhed, hvis ikke jeg får et år siden fandt en investor her på amino, og siden da har tingene udviklet sig rigtig positivt for firmaet. Det betyder stadig at jeg ingen penge har til at købe de andre ud (er studerende), og derfor må vi ganske enkelt løse problemerne på andre måder. Grunden til at jeg nu kan skrive indlægget er at vi er tæt på en løsning, en løsning der fjerner faktor X og forhåbentlig også mistilliden til mig og mit arbejde.

Derfor vil jeg anbefale alle der tager samarbejdspartnere, investorer, venner og andet ind i firmaet, af få lavet en forventningsafstemning for alle parter. Sørg for at alle ved hvad alle ønsker og hvordan I samlet kan nå i mål, og husk så, at forventninger ændres ofte og derfor er det vigtigt at man sætter sig ned sammen, og laver denne forvetningsafstemning. Jeg har lært det nu!, og jeg har været heldig, for det har intet kostet mig, bortset fra lidt skrammer som nok skal hele.
Sørg også for at retningslinierne er klare. Det er nemt som iværksætter at tilsidesætte statuser, opdatering og formaliteter, for man lever i sin egen lille verden og glemmer nemt de der sidder og venter på dig. Men en stor del af at have investorer tilknyttet er formaliteter og skrivebordsarbejde, også selvom det er en lille virksomhed som min.

Nå, nu er vi tilbage for fuld knald også skal der blogges. Jeg har fået skrevet en del på min blog www.brandviden.dk og er 2 gangen blevet kontaktet af journalister. Det har resulteret i ekspert udtalelse i radioavisen og en kommende artikel. FANTASTISK, har du ikke en blog i shoppen? Så er det bare med at få fingeren ud :)

Samtidig er jeg ved at automatisere mine processer, og jeg skal da love for at tingene bliver nemmere. Pt har jeg fat i regnskab og administration i shoppen, men meget mere om det senere.

Så er det sengetid, sov godt venner.

Over and out Boysen!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Boysen skriver Skriv dig op