Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mogens Nørgaard fra Miracle A/S Note til selv: Gem pengene under madrassen og arbejd sort.

Note til selv: Gem pengene under madrassen og arbejd sort.

6,377 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 November 2011

Vi får det lidt hårdt i Dannevang i de kommende år - personligt tror jeg, det kommer til at vare i 6-10 år, men lad os håbe jeg tager læsterligt fejl.

Efterhånden som superdupervelfærdssocialistkommuniststaten bryder sammen under sin egen vægt vil vi se nogle af de samme ting, som vi kendte dem fra Østeuropa:

- Eliten sørger for sig selv.

- Dem, der er offentligt ansatte (én million and counting) tager mere og mere til sig selv i form af lønstigninger, hvor de ikke burde have haft nogen, højere og federe pensioner end deres private brødre og søster, længere ferier og flere fridage, osv.

- Dem på overførsel (to millioner) kommer i karambolage med bl.a. de offentligt ansatte om pengene, når krybben ikke længere flyder over med penge.

- Flere og flere regressive skatterafgifter opfindes i desperation for at skaffe stadigt flere penge til de tre millioner på støtten i stedet for at skære i udgifterne. SkatterAfgifterne vil blive mere og mere fjollede (a la fedtafgiften) og gradvist gøre forskellene i Danmark større og større.

- Den stigende forskel og biden hinanden omkring krybben medfører stigende social uro.

- Alle partier vil blive mere og mere skingre i deres tone alt imens de lukker øjnene for de reelle problemer (og dermed gør skellet til befolkningen endnu større) og lover staidigt mere brød og skuespil og udjævning af uligheder, etc.

I den slags dødsspiraler er det hver mand for sig. Solidaritet som vi kender det vil forsvinde, fordi vi er vænnet til, at Staten tager sig af alt - og ellers er der garanteret en minister, der lover at Staten tager sig af det.

I den forbindelse er det værd at kigge på, hvad man kan gøre for at sikre sin alderdom. Mit argument i denne blog vil være, at det eneste logiske nu er at gemme pengene under madrassen - og prøve af al magt at tjene sorte penge.

Jeg prøver lige at gennemgå de muligheder for opsparing/beskyttelse af ens penge, som jeg lige kan komme i tanke om:

Bankerne oplyser alt til SkatStasi, og kan i øvrigt frit sætte nye gebyrer på vores penge dér. Og renterne minder mest af alt om islamisk bankvæsen, dvs. sub-zero nettorente.

Pensionsselskaberne oplyser alt til SkatStasi, og kan i øvrigt (qua en dom fra forleden) frit opfinde nye gebyrer uden at få det godkendt hos aktionærer eller kunder. Derudover kan hverken pensionsselskaberne eller MF'erne/regeringerne lade de store beløb være i fred. Der kommer nye særskatter på de penge hele tiden, og det seneste "dyb" fandt sted i 2010, hvor Dansk Fjolleparti var inde på, om man ikke skulle tage et ORDENTLIGT dyb (nu man var i gang) i stedet for de sølle 60-80 milliarder man lige snuppede for at dække underskuddet på en diskret måde. For disse to parter er penge en hyldevare, og den fristelse kan ingen modstå i længden. Fat det, alle mine gode Amino-venner: Jeres pensioner bliver beslaglagt over de næste 10-20 år. 

Aktier kan det IKKE mere betale sig at eje i Danmark. Et eksempel fra pressen: En ældre dames mand døde og efterlod sig en aktieportefølje, der på papiret var fire millioner kroner værd (de havde brugt hele livet på at få den skrabet sammen). Et år senere var aktierne tre millioner værd på papiret og lå stadig uberørte og uhandlede i depotet hos VP - og damen fik en regning fra SkatStasi på 400.000 kroner. Det er fordi man bliver beskattet af den imaginære værdistigning efter lagerprincippet nu om dage: Hvis aktierne stiger i værdi bliver værdistigningen beskattet på topskatten, mens et værdifald kan trækkes fra i bundskatten. Som Venstre-skatteministeren sagde: Ellers kan folk jo helt selv bestemme, hvor meget de vil betale i skat, så det bliver ikke lavet om.

Boliger: Det er muligt idag at købe ejerbolig til lavpris, og priserne vil blive ved med at falde over de næste to år. Til gengæld vil det blive stadigt hårdere beskattet at tjene på egen bolig, fordi socialister er så Helvedes meget imod, at folk selv ejer noget som helst - og fordi de har arvet 68'ernes had mod folk i villakvarterer, fordi de ikke er radikaliserede nok. 

Så jeg kan ikke komme med anden konklusion end at man skal hive sine penge ud NU (fordi de bliver stadigt mindre værd/hårdere beskattet i de kommende mange år) og gemme dem et sikkert sted.

Så har man penge og kan købe i en krise. Det er altid godt.

Og hvis man kan skaffe flere penge ved at arbejde sort skal man gøre dét.

Og hvis man kan slippe for at give penge til andre mod at gøre dem en modtjeneste skal man gøre det.

Så er der liiiige det med netbank og betaling af regninger, men her kan man vel overtale en god ven til at hjælpe sig med dét - en god ven, der stadig tror på det fornuftige i at have penge i bannken, i pensionskassen, i aktier og/eller i fast bolig. 

Nå, men lad mig høre, om der findes andre løsninger på dette (som jeg ser det) dilemma?

Mvh Mogens

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mogens skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere