Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Vi må rejse (os).

6,953 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 October 2011

Gutter og Gudinder! Kammerater!

Som I ved var der igen ved dette valg - ligesom ved valget i 2007 - problemer med printerne. Det er der jo tit i vores liv, men når det betyder, at man har glemt at trykke den rigtige version af stemmesedlen, dvs. den, hvor Liste D var påført - ja så er det svært at skaffe stemmer.

Derfor må jeg også konstatere, at vi skal have en runde mere i Den Store Manege før jeg kan blive diktator og styre landet sikkert i havn.

Tillad mig derfor at opgøre boet før vi atter tager fat på det hårde slid med at få Liste D på valgsedlen i 2013, hvor vi formenlig skal have valg igen.

Som I måske husker, så formede valgkampen sig til sidst ganske logisk i vores nye to-parti-system:

1. Rødt parti stillede med et hav af smadderkønne blondiner - og teenagere i øvrigt -, der:

- lovede Tørre Kældre (TM),

- foreslog, at man kunne sætte de arbejdsløse til at isolere alle bygninger i Danmark. Specielt når et sådant forslag fremsættes i den afsluttende partilederrunde af en superkøn partileder på 18 år vækker det respekt. Man ser scenen for sig, hvor 42 DJØF-nyuddannede møder op ved en etageejendom i Nordvestkvarteret bevæbnet med ildhu, powertools og rockwoolbats, 

- lovede, at flere kunne komme på støtten, flere kunne forblive på støtten - og at alle på støtten skulle have noget mere,

- lovede masser af indenrigs-aktiviteter med nye kloakker, bygningsrenoveringer, betalingsring.... og ikke mindst:

- ikke én eneste gang i hele forløbet nævnte ordet 'eksport'. Den er jo heller ikke så god for tiden, så der er ingen grund til at diskutere den som sådan.

Blåt parti var MEGET bedre. De lovede nemlig ikke Tørre Kældre (TM) efter valget. Ellers var det det samme de sagde - og ordet 'eksport' blev ikke nævnt af en eneste af dem.

Mine beregninger her på bloggen om antallet af folk på Støtten viste sig IKKE at holde helt stik. Undskyld. Jeg har argumenteret for, at der var 3.1-3.2 millioner stemmeberettigede, der var totalt afhængige af Statskassen.

Lige før valget offentliggjorde Jyllands-Posten så tal, der viste, at det faktisk kun var 2.986.000. Beklager, at jeg overdrev.

Valgforskere forklarede også, at den ene million offentligt ansatte og de to millioner på overførsel tilsammen udgjorde noget, man benævner Velfærdskoalitionen, som begge partier er NØDT til at fedte for (ved at love brød og skuespil), hvis de vil vælges.

Det er nemlig 2/3 af vælgerne (mine beregninger viste, at det var tættere på 3/4, men pyt). Hvis man siger noget de ikke kan lide, så får man ingen stemmer. Basta.

Så var der Liberal Alliance, der foreslog nogle ganske alment fornuftige ting, som vi alle ved vi burde foretage os - og derfor blev latterliggjort og ignoreret af de to farvede partier, uden at de helt kunne sætte fingeren på, hvorfor de syntes at LA var dumme.

Det er nemlig muligt, at knægten har ret i, at Kejseren er nøgen, men den hær af rådgivere, DJØF'ere, cand.polit.-studerende og folkeskolelærere på evig orlov, der nu om dage omgiver Kejseren ville jo miste deres arbejde, hvis man tog knægten seriøst. På H. C. Andersens tid var der bare en enkelt rådgiver eller to omkring ham. Det klarer vi os vist ikke med dag.

Anders Samuelsen nævnte også ordet 'eksport' på et tidspunkt. Det er klart, at de andre ikke samlede den handske op.

I vores nye regering er der så en tidligere VVS'er (som passende kunne tage sig af kloakkerne, men det sker så ikke), og ellers er det kun studerende fra universiteterne (vores skatteminister, f.eks., som er 16 år, skal vel snart til at skrive speciale på polit.-studiet?), DJØF'ere og folkeskolelærere (hvoraf mindst én må formodes ikke at have været engelsklærer). Alt i alt samme situation som med den forrige regering, hvor der heller ikke var nogen, der havde prøvet at arbejde i en privat biks.

Fælles for dem alle er jo et udtalt ønske om at kunne tilbringe hele deres liv (indtil førtidspensionen) på det offentliges regning. 

Fælles for dem er, at de tror på Pengetræet.

De er professionelle socialnassere. De er skatteædere. De gruer for, hvis de en dag skulle ud og have et rigtigt arbejde, for de kan jo ikke noget.

Fælles for dem er, at de ikke vil snakke om, at eksport er det ENESTE, der finansierer vores tilværelse.

Forestil jer, at den børnerige familie afholder et valg, hvor den 14-årige datter vinder takket være nogle motherfuckervalgløfter, der inkluderer a) Ingen Lektier, b) Ingen Pligter og c) Mere Slik - og prompte beslutter, at alle børnene skal have 10K i lommepenge om måneden, deres værelser skal gennemrenoveres og far og mor skal sørge for en kørselsordning, der står til ungernes rådighed 25/8/370. Og så er det ellers op til Far og Mor at skaffe grunkerne og få det hele til at hænge sammen. Og nej, deres soveværelse skal IKKE renoveres, og de skal heller ikke med på ferie i år.

Det er reelt den situation vi står overfor med vores nye regering. Manglende livserfaring, mod og viden (og dermed deres ekstreme sårbarhed overfor rådgiveres og embedsmænds manipulationer) modsvares af deres inderlige angst for private virksomheder og eksport-realiteter.

Alt i alt er det svært at se, hvordan det kan gå galt. Vel at mærke, hvis planen er at køre skuden på grund og nå frem til den statsbankerot, der skal tillade os at begynde forfra og smide hele bundtet på porten.

Som en af mine medarbejdere sagde til mig dagen før valget: "Jeg synes du skal stemme på Rødt Parti - så går det trods alt LIDT hurtigere nedad. Så kan vi hurtigere nå bunden og begynde forfra."

Men nu må vi se fremad, Kammerater!

Mega-trenderne fra rædselsperioden med Blåt Parti og Dansk Fjolleparti bliver formentlig videreført:

1. Der indføres stadigt flere underlige afgifter og skatter for at finansiere stadigt flere medlemmer af Velfærdskoalitionen, så vi kan flytte os fra tre millioner henimod fire millioner.

Pengene skal ind. Det ved alle. Faktum.

Halvdelen af Statens indtægter er Moms. Dertil kommer en masse indtægter fra skatter og afgifter.

Dvs. at indkomstskatten udgør betydeligt mindre end halvdelen af det vi skal betale til Staten.

Er det så ikke sjovt, at KUN indkomstskatten SKAL være progressiv og indviklet, mens alle andre indtægtsformer SKAL være flade/regressive, så fattigrøve rammes hårdere end rige svin?

Fedtskatten (som udlandet godt nok har moret sig godt over, og af mange gode grunde) gør f.eks., at ALT kød på en ko bliver et bestemt antal kroner dyrere per kilogram.

Så fattigrøvene, der må købe hakket okse med 12% fedt skal betale X kroner mere per kilo (hvilket procentvis er en del), mens de rige svin sør'me også får lagt X kroner på mørbraden (der derved stiger meget få procent).

Det er da en god måde at sørge for sundere mad til folket på.

Til gengæld er bureaukratiet omkring det HELT vild - mad-producenter skal deklarere fedtprocenten i hver enkelt ingrediens i deres mad og beregne fedtskat ud fra det! Sådan noget kan kun udtænkes af DJØF'ere.

2. Pengene i pensionskasserne beslaglægges. Det er det eneste sted, hvor der nu er rigtigt mange penge, som man kan stjæle og lave store projekter for.

Sidste år lavede Blåt Parti en ny og spændende manøvre, hvor man snuppede 80 milliarder med en Særlig Speciel Særskat på pensionsfondene, og derudover vil man nu lade folks opsparede midler blive brugt til at finansiere dårlige projekter, dvs. offentlige anlægsprojekter a la Betalingsringen og Kloakkerne. 

Nyd f.eks. dette citat fra Helle lige før valget: "De store summer i pensionskasserne er jo lønmodtagernes opsparede midler (sandt), og de skal naturligvis bruges til at skabe nye arbejdspladser i Danmark (hvad?!). Når projekterne er færdige (dvs. intet afkast under konstruktionen) skal de give pensionskasserne et afkast (bemærk: Ikke et højt afkast. Et afkast)."

Med andre ord: Vi bøffer nu jeres opsparing for at lave sjove ting, som er så dårlige investeringer, at Staten ikke kan tage sig af det.

Pensionskassebosserne er helt oppe og køre over det - de ELSKER idéen. De er superpositive.

På sæt og vis forunderligt, når de vel egentlig skulle prøve at få de opsparede penge til at yngle for deres kunder?

Men det her er jo en fantastisk situation for dem - de har penge og nu får de også politisk magt og indflydelse, fordi politikerne bliver nødt til at fedte voldsomt for dem. Forvent en del fælles rejser og middage mellem de to parter, der tilsammen nok skal sørge for at få brugt de penge på vegne af hele folket.

3. Ministerbilerne bliver igen af en god kvalitet, der næppe holder Miljøklasse A. Her er tricket: Hvis ens køretøj højst koster 400K OG man har privatchauffør, så bliver man ikke beskattet. De biler de kører i koster typisk 1.5 stænger (millioner) - dog ligger de store VW'er på 1.7 eller så. Det er mere end 400K. Så må man jo bare erklære, at de IKKE koster 1.5 stænger, men kun 400K. Det gøres ved, at bilfabrikkerne laver nogle MEGET små, MEGET specielle serier af deres biler, som ligner de store modeller ufatteligt meget, har samme kæmpemotorer OG en masse ekstraudstyr inkl. 25 graders hældning på bagsædet i stedet for de 15% vi andre må nøjes med - og lige netop DEN serie koster ... ja, I gættede det ... meget lidt ab factory. Faktisk så pudsigt lidt, at den med vores 180% bilskat og dertil 25% moms lige akkurat kommer til at koste 400K! Ja, Verden er forunderlig. Mercedes Danmark lavede samme trick i sin tid for at deres medarbejdere kunne få nogle fede biler til en billig penge, men det blev stoppet af SKAT, som mente, at det var fusk.

4. Der bliver rejst RIGTIGT meget af de gode MF'ere. De tager nemlig på et hav af inspirationsrejser.

F.eks. skal Socialudvalget på en masse spændende rejser for at se, hvordan de andre lande tager sig af deres arbejdsløse og syge og andre udsatte. De skal måske til Italien, Spanien, Portugal, Grækenland, Rumænien, Polen, Lithauen, Hviderusland, Kina, Zimbabwe, Nordkorea, Singapore, Island... og andre spændende steder, der i den grad ligner vores styreform og organisering, og derfor kan give supersjove idéer til, hvordan man kunne udsende nogle korrigerende cirkulærer eller blot nedsætte en arbejdsgruppe til at kigge på kontanthjælpen med kinesiske eller italienske øjne.

Formanden for Socialudvalgt er en sød, køn pige på 17 år, som ikke kan tale engelsk. Men det er der råd for, mener hun: Hun kan jo bare tage en simultantolk eller to med på turen. Det koster jo ikke noget.

Yes, det bliver godt. Ligesom familiemiddagen, hvor Moster Olga som den eneste ikke kan forstå et kvidder af, hvad den amerikanske gæst siger, og derfor hele tiden skal have det oversat og til gengæld ind i mellem siger kloge ting a la "Hvad spiser man så i Texas?" og "Har slaverne det stadig skidt i sydstaterne?" på dansk, der så bliver oversat til engelsk for den forbløffede gæst.

Socialudvalgsformanden fremhæver, at hendes manglende engelskkundskaber skyldes, at hun kom til Danmark som 10-årig (det er så heller ikke så længe siden), og at hun havde svært ved at lære det i skolen, fordi hun skulle lære flere ting på én gang. Fint - så er hun også den rette til at tage sig af hele socialområdet, der er vores største og mest komplekse problem. 

Der gik da heller ikke mange dage, før Villy var i Kina med en masse andre politikere.

Are you Syria? Don't you have high girls? I såt the politikers had been taken to see the ice melting at the pøls?!

Men nej, de skyndte sig til Kina. Og som Ritt Bjerregaard (der i 1976 sagde til massemorderen Mao - god for 40 millioner døde - at hvis hun ikke var blevet født som Ritt B, så ville hun allerhelst være født som ham Mao den Tunge) så rigtigt sagde til dem (hun er nemlig "Kinaambassadør" nu - dvs. på Støtten), så kunne de jo f.eks. sige til Kinas udenrigsminister, at han førte en rigtig god udenrigspolitik.

Ja, det kunne de da. Og mens isen smelter at the pøls, så fremhævede Villy SleepValley ganske rigtigt overfor kineserne, at de kunne lære noget om behandling af mindretal ved at kigge på vores Grønlandspolitik. We don't have low girls. We have high girls. We must act now.

Bonusfact: Næst efter Rusland (lidt over 10 per 100.000 indbyggere) har Grønland det højest antal dræbte i "domestic violence" (tæt på 10 per 100.000) i Europa, inkl. Østblokken. Dermed formåede Grønland at placere sig i top-10 for hele Verden.

Man forstår jo godt, hvis kineserne tager imod Villys gode råd og gør i Tibet ligesom vi har gjort i Grønland.

5. Der vil blive lavet en masse reformer. Eftersom man ikke idag kan lave reformer (dvs. store ændringer), fordi alle er låst fast pga de tre millioner i Velfærdskoalitionen, så vil ganske almindelige lovrettelser og nogle smålove blive udnævnt til at være reformer, og de vil ikke gøre noget som helst andet end gøre Fedtlaget Federe og fjerne velfærdsydelser og -services, som vi troede vi betalte til via Verdens Højeste Beskatning.

6. Det offentlige (og dermed de evigt offentligt ansatte skatteædere kaldet MF'ere) vil sige "digitalisering" mange gange. Digitalisering betyder selv-service, dvs. ingen service, og de STORE besparelser dette vil give ifølge skatteæderne vil simpelthen kunne REDDE VELFÆRDEN. Dog skal det siges, at digitaliseringen IKKE vil medføre en nedgang i antallet af skatteædere (forbløffende nok). 

Det vil derimod medføre gigantiske ekstraregninger til skatteyderne, fordi denne selvservice/digitalisering skal gennemføres via motherfucker-dyre IT-projekter, som KMD og andre skal svælge i i de kommende år.

Med andre ord: Nu skal skatteæderne se kunderne i øjnene endnu sjældnere og nødigere. Alle muligheder for personlig hjælp og rådgivning lukkes. De gamle kan bare få hjælp af familiemedlemmer, som en rigtig DJØF'er sagde til en avis for nylig. 

7. Fjolser, der prøver at skabe private arbejdspladser vil få stadigt flere underlige tiltag at mærke fra skatteæderne, og stadigt flere af dem vil blive anbragt i offentlige gabestokke, hvor en skatteæder selv kontakter Ekstra Bladet for at fortælle (med navns nævnelse og slibrige detaljer), hvor dum og dårlig ham den selvstændige er til at overholde reglerne.

Der vil selvfølgelig stadig ikke være reciprocitet i det med gabestokkene, idag der ikke er nogen grund til at gøre det muligt for borgerne at anbringe offentligt ansatte og offentlige instanser og offentlige chefer i sådanne, når de ikke overholder f.eks. Forvaltningslovens bestemmelser. De stakler - disse KNOKLENDE tjnere af folket - gør jo bare deres pligt, når de f.eks. ringer til et par aviser og inviterer dem med på razzia på pizzariaer og bordeller. Jo, det er vist lovligt nok, for avisernes udsendte bliver bedt om at vente udenfor bordellerne, så de kan fotografere og udspørge dem, der evt. kommer ud :-).

Alt i alt er jeg fortrøstningsfuld. Danmark er på rette kurs nedad Det Gnidningsfri Skråplan, og snart - om føje år - kan vi skimte bunden, og så ved vi da i det mindste, at denne rejse snart er slut og en ny kan begynde.

Mvh Diktatoren.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Mogens blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere