Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mogens Nørgaard fra Miracle A/S Det kunne også ske i Danmark: De rykker i England!

Det kunne også ske i Danmark: De rykker i England!

1.751 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 September 2010

 

Vær hilset.

Siden jeg startede denne blog (tak, tak, tak til Lotte Andreasen for idéen) nævner jeg naturligvis både bloggen, min diktator-master-plan og Amino som sådan, hvor jeg end går og står og holder foredrag og taler og sniksnakker....

Reaktionen er den samme hver gang:

- Fase 1: FUT (Frygt, Usikkerhed, Tvivl).

- Fase 2: Almindelig oplysen i ansigterne og Stor Latter (TM).

- Fase 3: Stampen i gulvet, klappen i hænderne, henvendelser til mig efter seancen.

Men det bedste er ved Gud, at de enten har set en oversættelse (lavet af Forsvarskommandoen) af jeres kommentarer ovre i England, eller at David Cameron og vi er kosmisk forbundne.

Ingen troede på, at han kunne gennemføre noget som helst, for han har aldrig markeret sig med de letkøbte ting og sager derovre. Og så skal jeg ellers love for, at han rykker, da han først får magten!

The Economist har en leder i seneste nummer, hvor de stort set lægger sig på knæ i bedestilling og skriver "Britain has embarked on a great gamble. Sooner og later, many other rich-world countries will have to take it too."

Situationen i UK er den samme som vores: For mange offentligt ansatte, for lidt rigtigt arbejde (der kan sælges til udlandet), og almindelig slendrian og brokken sig, selvom man har det fedt.

Nå, men den pæne Hr Cameron og hans sidekick (med-diktator) har besluttet sig for at dække underskuddet ved at 1/4 af det kommer fra øget beskatning og 3/4 kommer fra besparelser i det offentlige. Så er vi ligesom igang.

De fleste "goverment departments" bliver beskåret 25%. Det er selvfølgelig ikke de 50-100%, som jeg satser på, men det er fan'me en begyndelse.

Og bedre endnu: Conservative-Liberal (Con-Lib) koalitionen har besluttet sig for at gøre noget ALVORLIGT ved den britiske stat: Skoler, Det Syge Væsen, Politiet og Velfærdssystemet skal alle sammen laves DRAMATISK om. Rock'n'roll.

Derudover har de tænkt sig at få englændernes borgerlige rettigheder tilbage på rette spor, dvs. få rullet nogle af de der rædselsvækkende terror-pjatte-love tilbage. Og færre mennesker i fængsel for småting - og de vil også ændre hele systemet omkring afstemninger til parlamentet mv.

Se, det sparker sgu' røv. Ryst den røv, som min 5-årige søn Viktor sagde til sin mor forleden (han havde lært det af sin 17-årige storebror da denne fik besøg af en dulle).

Canada og Sverige gjorde begge en del af disse ting mens de havde de Fede Tider (TM), mens vi bare kunne se hjælpeløst på, at Fjogh og Dansk Fjolleparti brugte alle pengene på lønstigninger til de offentligt ansatte.

Nu gør England noget ved det.

Men det er SMÅTING i forhold til, hvad der kommer til at ske når I - bare én gang - har stemt på mig....

Jeg synes ham Cameron-fyren i England fortjener en hånd. Fuck, hvor er det modigt at starte en revolution, der er mere omfattende end den Thatcher prøvede.

Respekt.

Men prøv lige at overveje, hvad han ville kunne gøre, hvis han havde et engelsk Amino i ryggen...

Mvh.

Mogens

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mogens skriver Skriv dig op