Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jonathan Bräuner Delfs Fra fysisk butik til webshop

Fra fysisk butik til webshop

1.809 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 July 2021

De seneste år har nethandlen haft vokseværk. Den naturlige vækst har fået et ekstra puf af corona-pandemien, som har skubbet forbrugernes købsvaner ud på nettet. Det samme gælder virksomhederne. Fysiske produkter og services finder nye veje. Vi mødes på nettet. 

Har du en fysisk butik uden en webshop, er det bare med at komme i gang. Hvad venter du på?

Gør det, du er bedst til – og mere af det

Stort set alle kan starte en webshop. Systemerne er brugervenlige og den økonomiske barriere er lav. 

Men det er også en lærerig proces at gå online. Du kan få en flyvende start og alligevel møde din begrænsning. Ikke alle formår at skabe omsætning på den lange bane, men har du allerede et aktiv i form af en fysisk butik, er du et skrift foran.

Brug opstartsprocessen til at få øje på dine egne styrker og svagheder. Ingen er skarp til alt. Tænk andre ind i processen fra starten. Så er du også bedre hjulpet den dag shoppen tager fart og kræver mere, end du har at give. 

Få butikken på nettet med det samme

Du kan let komme til at bruge en masse tid på at dimse det hele på plads i shoppen og få alt til at fremstå præsentabelt.

Lige nu er fokus at komme ud over rampen. Få åbnet shoppen og få de første salg igennem. På den måde får du hurtig feedback. Du ser, hvad der virker og hvad der ikke gør. Det giver dig de bedste betingelser for at justere og finpudse hen ad vejen.

Måske er din bestseller i butikken ikke det, der hitter i webshoppen. Det skal du være klar til at handle på. Find ud af, hvad der fungerer på nettet og gør mere af det.

Bæredygtighed er en præmis i 2021

Bæredygtighed har været udråbt som megatrend i nogle år og med god grund. Det er en af de store drivkræfter i samfundsudviklingen og efterhånden mere en præmis. Du kan ikke lave en succesfuld forretning på nettet, uden at tænke bæredygtighed ind.

De store leverandører sætter standarden. Forbrugerne stiller høje krav til din sociale ansvarlighed og greenwashing går ikke længere under radaren.

Ligger den ikke lige til højrebenet, kan du fint starte i det små. Gør som Patagonia m.fl. der sørger for miljøvenlige certificeringer på udvalgte produkter. Find en velgørende organisation, du som virksomhed kan støtte. Eller start med en enkelt bæredygtig produktlinje. 

Forbered dig på vækst fra starten

Gør dig selv en tjeneste og tænk væksten ind. Når butikken går online, får du adgang til nye kundegrupper og markeder. Du er ikke længere begrænset til Herning gågade. Måske har du endda potentiale til at gå ud over landets grænser?

Sørg for at din shop kan håndtere potentiel vækst og find ud af, hvem der kan hjælpe dig. Indstil dig på at overgå dine egne (og andres) forventninger. Sker det, så er du klar.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jonathan skriver Skriv dig op