Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Gratis marathon træning af Sparta

1.726 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 January 2011

Mød op 9.30, beslut løbehastighed og løb. Dette er opskriften på marathon træning fra Sparta - og så er det gratis.

Idag er der 132 dage til Nykredit Copenhagen Marathon løber af stablen den 22. maj og i forbindelse med løbet tilbyder Sparta (som også er arrangør af Copenhagen Marathon) denne gratis marathon træning. Det er virkelig en god måde at få folk til ud af dynen om søndagen og løbet nogle af de lange hårde ture, som er nødvendigt at få i benene inden man skal løbe 42,195 km.

Jeg har været med ud og løbe de sidste to søndage - jeg har dog ikke rigtig besluttet om jeg skal prøve kræfter med Copenhagen Marathon 2011, men var med i 2009, hvor jeg fik kæmpet mig igennem. Men på trods af jeg ikke er tilmeldt, er man velkommen til denne gratis marathon træning. En af de ting der er virkelig lækkert, er der også er vand undervejs.

Dette Sparta har gjort her er egentlig et ret simpelt setup

  • Finde fartholdere (som sikre at tempoet bliver holdt ordentligt)
  • Lave en træningsplan, som kan findes her
  • Sætte vanddepot op undervejs.

Udgifter til sådan et arrangement er minimale, men det giver helt sikkert såvel flere tilmeldte løbere til Nykredit Copenhagen Marathon, men også nye løbere i løbeklubben Sparta - alligevel var der sidste søndag over 568 løbere med - og har en fornemmelse af der var nok 100 mere idag - med til dette arrangement.

Dette er et stor mængde løbere, som det jo naturligvis kunne være interessant at markedsfører min løbesko's butik RunForest.dk overfor, så vi har tilbudt at leverer løbesko hver søndag til Spartas Marathon Træning.

Skal du ud og løbe marathon i år?

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op