Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Flyt hjemmefra ...

1.206 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 January 2008

Det er nu rart at arbejde hjemme, man kan bare vælte ud af sengen og starte computeren op.

I mens man klør sig lidt i navlen, kan man tjekke mails og surfe lidt. Efter en times tid, hvor man lige er vågnet, så kan man stene lidt tv og få lidt morgenmad. Derefter er det vist tide at snuppe et bad og komme igang. Efter en times tid, ringer konen hjem og spørg om man ikke lige kan  ordne vasketøjet og opvasken, når man nu alligevel er der hjemme. 1½ time senere er man ved at komme igang igen, men mon ikke lige der er noget godt i fjernsynet eller nogle spændende reklamer der er dumpet ind af brevsprækken. Derefter sidder man og sludre lidt med katten og går sin MSN liste igennem for at finde en eller anden at snakke lidt med. Et par timer senere kommer konen hjem og forventer jo at man også har handlet ind og har skrællet kartofler. Hun har jo været på arbejde, og jeg bare været derhjemme ... argh!

Okay - det er sat lidt på spidsen - meget måske faktisk. Men kan du se lidt af i dig selv? Så flyt hjemmefra. Find et kontorfællesskab med folk der er ligesindigt og hvor kemien er god. Find et sted hvor du kan finde motivation og blive udfordret fagligt og underholdt.

Dette kontorfællesskab kunne være Duckyard, som jeg de sidste måneder har gået og rodet med. Lige nu har det været skyld i at 3 Amino'er er flyttet hjemmefra, men der er plads til flere. Så riv ledningerne op af jorden og kom ned på Svanevej. Om ikke som indflytter, så som velkommen gæst den 11. januar klokken 16, hvor vi holder reception & amino-fredags-hygge (læs mere i denne tråd).

Kig forbi på duckyard.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op