Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Debitel - benhård kalkule.

1.106 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 November 2007

Jeg sidder og laver lidt affiliatemarkedsføring til tider og lure altid lidt over de tilbud de gerne vil have jeg pusher for dem. Men det her er sgu alligevel lidt for vildt.

Forbrugerombudsmanden har jo efterhånden får gennemført mange sjove ting, blandt andet at der skal skiltes med mindstepris. Ved denne er den på 273 kr. !! For at få en mobil - den er godt nok ikke vildt køn, men alligevel. Det man betale for er 99 kr. i oprettelse og så 29 kr. i de 6 måneder man nu har den. Det er sgu alligevel ikke så meget. Derudover at man få 500 kr. i taletid oveni - godt nok fordelt over 10 måneder, så det vil jo nok kun blive til 300, da man opsiger efter 6 måneder og finde et nyt tilbud.

Det her lugter sgu nok lidt af en salgstale, men, ja det er det og så er jeg lidt chokeret. At der så også bliver smidt et pænt beløb efter mig for hvergang jeg pusher deres tilbud, gør det jo bare endnu mere absurd. 

Hvordan dævlen tjener de danske mobilselskaber penge? Prøv selv at kigge: tilbudet fra Debitel her. Det må godt nok være en benhård kalkule der ligger bag - imponerende. Man må jo næsten tro at Nokia har betalt penge for at smide den med i pakken - måske har de også det...

Hvis nogen forvilder sig ind og køber en, går beløbet selvfølgelige ubeskåret til drikkevare til indvielsesfesten (12/1-2008) af det e-butik hus jeg roder med.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op