Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Min Andegaard er forsvundet...

1.365 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 November 2007

Der er blevet gået lidt stille med dørene på det seneste, men må hellere komme med en udmelding omkring et par ting, så der er mulighed for at komme lidt videre, samt trække på de resourcer der jo er herinde.

Som nogen ved har jeg det sidste års tid gået og leget med ideen om et kontorfællesskab for Amino'er, hvor fællesnævneren er E-Handel. Jeg synes det er ufattelig spændende og vil nyde at sidde sammen med folk der brænder lige så meget for det som jeg gør. Målgruppen er såvel butik-byggerne, dem der arbejder med markedsføring af e-butikker, herunder adwords, seo, tekst, produktfotografering osv. og selvfølgelige ville det også være ypperligt at have en ekøbsmand eller to i huset...

Fællesskabet skulle drives udfra tanken om man delen viden med hinanden, bruger hinanden og vokser i fællesskab. Samt selvfølgelig hjælper nystartede virksomheder.

Dette ønske endte med at jeg i sommers, nok lidt hovedkluds hoppede med i et projekt, hvor jeg havde fået en opfattelse af tingene skulle drives på den måde jeg ønskede samt at min rolle var andet end bare at udnytte mit netværk. Dette gik desværre lidt forsent op for mig og betød jeg spildte lidt for meget tid der, da jeg simpelthen ikke følte mig hjemme der. Det gjorde at jeg de sidste to måneder kun få gange har været på det gamle kontor og nu har været kontoløs siden 1/11 ... tiden er dog ikke blevet spildt, slet ikke.

Det perfekte lokaler er nemlig blevet fundet, to store lyse lokaler, et lille køkken, udgang til grøn gård, parkeringsmuligheder, lille lagerlokale samt mødelokale - kort sagt, rigtig rigtig godt. Indenfor få dage skulle kontrakten gerne være på plads, med overtagelse 1/12, så vil der gå en måned med at få lavet de perfekte rammer og pr. 1/1-2008 vil der så blevet åbnet for de første lejere.

Jeg glæder mig ...

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op