Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Concrete5 CMS i Danmark Concrete5 - Hjemmesider på den nemme måde

Concrete5 - Hjemmesider på den nemme måde

1.258 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 March 2013

Jeg har tit tænkt på hvad der får en person eller firma til at vælge et CMS - og faktisk tænker jeg stadig over det en hel del.

Et eller andet sted tror jeg det mest handler om hvad de såkaldte "kloge hoveder" (familie, venner og selv udråbte hjemmeside specialister) går og fortæller vidt og bredt. Jeg har mange gange her på Amino fulgt forum indlæg hvor der er rigtig mange der næsten religiøst reklamerer for at det bedste CMS er enten Wordpress, Joomla, Mambo og en hel del andre. Og hvorfor er det så det?

JEG SYNTES DET ER SYND FOR DEM DER IKKE ER INDVIET!
Ja, det er rigtig synd for dem der gerne vil lære at bruge internettet. Jeg kan huske for en del år siden da jeg selv forsøgte mig som Wordpress og Joomla specialist. Jeg var helt opslugt af hvor "dejlig teknisk" det hele var - lige en udfordring for min smag. Men jeg undrede mig over hvor mange kunder der bare ikke bed på krogen. Jeg fandt snart ud af, at det ikke bare handlede om at lave fede hjemmesider, men der samtidig også skulle udarbejdes et brugerkursus for kunden - og hvor brugte jeg bare meget tid på at holde kursus. I de fleste tilfælde var prisen på selve kurset på samme niveau som prisen på selve hjemmesiden.

Hvordan tænker en person der kommer ind på Amino og stiller spørgsmålet "Hvad er det bedste CMS?" - Ja min erfaring siger mig at disse personer/iværksættere faktisk ikke er begyndt at tænke selv endnu og at en hel del af dem der svare disse indlæg faktisk ikke er interesseret i at den nye iværksætter finder ud af noget som helst - Det handler mest om at fange folk i nettet...

Hvad er så pointen i dette blog indlæg?

Jo, ser i - For omkring 5 år siden faldt jeg over Concrete5 CMS ved et tilfælde og blev faktisk helt hypnotiseret af dets simplicitet og stadig et CMS det kunne det hele. Jeg indrømmer jeg blev forblændet af teknikken bag, men hvilken teknik - waooo...

Det er ikke blevet dårligere igennem disse 5 år - nej tværtimod. Concrete5 CMS er og bliver det bedste CMS i verden og det blev faktisk bevist i 2012 da Concrete5 CMS blev udnævnt til "People’s Choice Winner for Best Open Source CMS 2012" på www.cmscritic.com.

En ting jeg med glæde kan se tilbage på er tiden jeg bruger på brugerkursus for vores kunder. Lad mig sige det på en anden måde - Vi har fået en masse mere tid til at lave flere fede hjemmesider.

Men du kunne jo prøve det selv - Du kan downloade en kopi af Concrete5 CMS på dansk på www.concrete5.dk

Held og lykke med det...

Michael Jensen-Maar
Concrete5 Danmark

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Michael skriver Skriv dig op