Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Når kapitalen er opbrugt

732 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 December 2008

er det godt at have en forstående bank. Min bank er meget flinke og rare, og idag har jeg ringet til dem for at spørge om en større kredit.

Ikke lige det bedste tidspunkt at ringe til sin bank lige nu i den finanskrise vi befinder os i. Jeg har i mit oprindelige likviditetsbudget taget højde for nærmest alt, lige bortset fra at jeg i det oprindelige budget havde regnet med at bruge billige indere, og nu bruger jeg billige, men knap så billige hviderussere istedet. Jeg regnede med at udviklingen, altså timelønnen til inderne ville være cirka 170.000 kr, og at første version ville være færdig til marts.  Indtil videre har jeg alene på timeløn allerede brugt 260.000 og der løber 70.000 ovenpå til januar. Nå, men det nytter jo ikke noget at tude over at jeg har dygtige folk til at arbejde for mig.

Jeg kan se at til februar kommer jeg til at få et likviditetsproblem, med mindre jeg sælger mange licenser eller får tilført kapital. Med hensyn til kapitalbehov er der to muligheder.

1. Spørge banken om flere penge.

2. Finde investorer.

Ingen af mulighederne er jo særlig tillokkende må jeg indrømme. Men jeg startede med at ringe til banken. Jeg må indrømme jeg ikke var specielt lykkelig ved situationen, men min bankrådgiver Ole, er faktisk en meget flink mand, og han var også forstående overfor min situation. Han afviste slet ikke at det kunne lade sig gøre at jeg kunne få en forøget kredit, men han sagde at det ville kræve at jeg havde nogle underskrevne samarbejdsaftaler før han overhovedet kunne overveje det. Det er så heldigt at på mandag har jeg tre møder, hvor jeg skal underskrive aftaler.

1. Et fitnesscenter.

2. En lugtgene mand.

3. Et stort site omkring autisme.

Så det er faktisk OK. Men aligevel var det jo lidt skuffende at banken ikke bare sagde ja, så jeg har sendt en forespørgsel til en af mine venner, der påstår han har en rig ven. Vi får se om der er noget der. Fortsættelse følger...

Noget helt andet. En ting der kan være udmattende som iværksætter er at man skal gøre alting selv. Som man jo kan se på mit eget site, www.seodanmark.dk kunne det godt trænge til en modernisering. Jeg har faktisk fået en prof til at designe det, og det er da også nydeligt, men aligevel er jeg ikke helt tilfreds. Ser man på for eksempel www.mono.net er der jo en klar kvalitetsforskel. Så jeg meddelte min designpartner at jeg ikke ville arbejde videre med hende. Jeg har så lige fået en bon på 8900 kr. Hvordan har man det indvendig når man får sådan en regning tror i?

Nå, men jeg fik så en af mine meget dygtige veninder til at komme med et forslag, men efter en måned hvor vi ligesom ikke rigtig kom videre, har jeg nu indset at jeg må gøre det selv. Så vent til næste uge.. Så glæder jeg mig til at vise mit nye site frem.. Orange og flot..

Nå men jeg fik heller ikke idag fortalt om Vitebsk. Det må komme en anden gang.

Kan i have en rigtig fantastisk dag!

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jesper blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere