Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Christian Campbell fra gennembrud.nu Derfor er det guld værd, at være en lille virksomhed!

Derfor er det guld værd, at være en lille virksomhed!

3,387 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 September 2014

Det er jo ikke fordi, at dine kunder mangler tilbud på et eller andet! Det er jo ikke fordi, dine kunder mangler ting, de kan fyre penge af på! Det dine kunder mangler er…… hvis det altså interesserer dig?

The point of no return
Det dine kunder mangler, er ”noget” der giver mening! Noget der rammer dem lige der, hvor de ikke vidste de skulle rammes. Noget der ændrer deres hverdag, og det de bruger tiden på – på en måde der gør, at de IKKE har lyst til at gå tilbage til; business as usual! For du er sgu ikke business as usual!! Vel??

Det er gratis at VÆRE den bedste (Det koster at blive den bedste)
Se endnu, endnu engang på Apple – når de lancerer nye produkter, så følger ALLE medier i HELE verden med. De overdynges med opmærksomhed og PR, som ikke engang Apple har råd til rent faktisk at betale for (Jeg skal nok komme til pointen med det er en fordel, at være en lille virksomhed).

Alle samler sig om ilden i mørket
Hvorfor er det sådan? Svaret er selvfølgelig ikke udelukkende det ene eller det andet – men én ting er helt sikkert; Apple adderer meningsfuldhed til menneskers liv. Det giver mening for både dem der HADER Apple og dem der elsker dem, at bruge energi på dem!

Og nu kommer det!!
Fordelen ved at være en lille virksomhed er, at du/I er i en genial position i forhold til at skabe meningsfuldhed for jeres kunder. Store virksomheder skal holde sig til koncepter, egne fastgroede idéer …… og toplederne skal ofte også huske, at stive deres egoer af på vejen. Det behøver du ikke!

Derfor vinder du!
Her kan du slå dem alle – hold dig åben! Glem aldrig meningsfuldheds-matraet! Vær hele tiden den spiller, der rykker sig for kunderne, fremfor at forsøge at få kunderne til at rykke sig for dig/jer. Ring til et af de store teleselskaber! Du har nu 14 muligheder, du har nu 9 muligheder, du har nu 5 muligheder??? WTF??

Derfor taber de!
De store spillere vender ofte røven ud mod kunderne, og fokus ind mod sig selv! Tro mig – det vil give mening for kunderne, når du vender din opmærksomhed mod dem, og ikke mod jeres egne koncepter og produkter. Kunderne er ligeglade med produkterne, hvis ikke DU giver mening for dem!

Hvis og hvis….
Så er du så dygtig, at din virksomhed er gået hen og blevet stor – eller bliver den stor i fremtiden; bliv ved med at tænke i meningsfuldhed – hvad giver mening for dine kunder? Hvad kan du tilbyde dem, som ændrer deres hverdag til noget bedre – stort som småt!!??

Make sense – make millions!!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere