Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Christian Campbell fra gennembrud.nu Fra ”outsider” til ”outstanding”!

Fra ”outsider” til ”outstanding”!

2.673 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 May 2011

Grundpræmissen for succes er, at vi på et eller andet tidspunkt opdager os selv, træder ud af de kendte rammer, og står ved det der er unikt ved os (personligt eller som virksomhed). Det sker sjældent at ”publikum” fra start bryder ud i stående ovationer, men træner vi os selv i at konvertere vores ”outsider tendenser” sider til ”outstanding resultater”, har vi lagt kimen til et gennembrud!

…… og publikum; de skal nok komme!

Vidste du at (En ovation eller stående ovation er en speciel form for bifald, hvor forsamlingen, i tillæg til klapperiet og evt. tilråb, rejser sig op. Denne gestus udføres for at vise styrket anerkendelse af det eller den, som ovationen rettes til. Kutyme omkring anvendelsen af ovation er forskellig, men det betragtes normalt som en betydelig ære at modtage en ovation.)

Derfor elsker vi ”den grimme ælling”
Biografier, film, tegnefilm, folkeeventyr og mytologi er spækket med fortællinger om outsidere, der gennemgår en ”helterejse”; Den grimme ælling, Klods Hans, Bill Gates, Ford osv.. Alle starter deres ”helterejse” alene, fattige, grimme, dumme og bange. De går ud i verden, hvor de møder 3 store udfordringer, for senere vende tilbage sejrrige, med en prinsesse under armen og det halve kongerige.

Grunden til at vi elsker historien om ”den grimme ælling” er, at der latent i vores psyke ligger en medfødt viden om, at sådan er livets rejse i virkeligheden indrettet. Det unikke giver i starten udfordringer, fordi mennesker bredt sigter efter normen. Men tør vi rejsen opdager vi, at det ikke er for enden af regnbuen guldet ligger, men til gengæld lige for enden af vores egne UNIKKE talenter (Det er ikke dem, vi lærer i skolen), eller ved virksomhedens unikke særpræg.

Vidste du at (Den grimme ælling er et eventyr skrevet af H.C. Andersen. eventyret blev offentliggjort den 11. november 1843 og udkom som en del af hans eventyrsamling Nye Eventyr. Første Bind. Første Samling. Det er blandt hans mest kendte eventyr. Eventyret fortolkes ofte som H.C. Andersens egen beskrivelse af sin tidlige ungdom, — en fabel hvor dyrene spiller menneskeroller. I eventyret følges en svaneunge, der klækkes i en andegård ved en herregård. I første del af historien ved hverken svaneungen selv eller de omgivende dyr at den ikke er en and, og på grund af dens anderledes udseende behandles svaneungen åbenlyst dårligt.)

Hvem betaler regningerne?
Historien om helterejsen går igen i stort set alle kulturer, bare i forskellig indpakning. Men hvorfor er disse mytologier relevante i forretningsøjemed? Af én simpel årsag; de giver os grundlæggende viden om menneskets købs- og succespsykologi. I dag er alle fortællingernes pointer understøttet af videnskabelig forskning, men det er skræmmende lidt vi i virkeligheden benytter denne viden, som i sidste ende er den DER BETALER REGNINGERNE!

Mytologierne giver os adgang til banebrydende viden om hvordan, man skaber noget unikt og derved bygger fundamentet for succes på flere planer, og i en størrelsesorden der selv for den mest kyniske skeptiker virker overvældende. 

Vidste du at (En mytologi betegner en samling af religiøse myter/legender/folklore, der opfattes som sande forklaringer på kosmologiske sammenhæng fra en overnaturlig synsvinkel. Ordet stammer fra græsk, μυθολογία (mythología), hvor det betød historiefortælling, legende eller overlevering. Mytologi er derudover også en betegnelse for indsamling og studier af myter, hvilket også kaldes mytografi. Studiet af mytologier og myter fra forskellige kulturer kaldes komparativ eller sammenlignende mytologi.)

Sådan bruger vi den psykologiske nøgle – 6 trin
1. Accepter at succes ligger ude over kanten. Solsorte ungen lærer kun at flyve, hvis Solsorte moren skubber den ud af reden.

2. Når andre mennesker rynker på næsen over dine idéer og mener at det kan man ikke, så er det tid til at være opmærksom – guldet kunne nemt ligge lige her.

3. Går med mavefornemmelsen og fortryd aldrig, men lær hver gang.

4. Invester din tid i projekter – penge er aldrig nok.

5. Uddan dig selv hver dag – gå aldrig i seng uden at have lært noget nyt eller mere om noget du allerede beskæftiger dig med.

6. Helterejsen er vejen til succes – som individ eller virksomhed.

Med ønsket om din succes,

Christian Campbell

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op