Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Find en business angel

2,464 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 September 2009

Du har udarbejdet en god forretningsplan og nu parat til at kontakte en business angel for at opnå kapitalindskuddet, som kan skabe stor værdi for din virksomhed og aktionærerne. Men hvor finder du en business angel, som kan bidrage med erfaring såvel som kapital?

 

Du kender sikkert allerede (af navn i det mindste) de erfarne erhvervsfolk, der har skabt store værdier i din branche. Er nogen af dem gået på pension og kunne tænkes at ville agere business angel eller mentor for dig?

 

Findes der business angels i din omgangskreds? De kender måske ikke din branche, men de kender dig og ved, at du er ambitiøs og kompetent.

 

Business angels karikaturen

 

En anden mulighed er http://www.dvca.dk/sw7612.asp, der indeholder en liste over business angels organiseret under DVCA (Danish Venture Capital and Private Equity Association). Brug lidt tid på at google hver enkelt med henblik på at finde frem til den eller de angels, som passer bedst til din virksomhed. Vælg gerne flere potentielle angels på listen og kontakt dem alle. Eller endnu bedre, opsøg muligheden for at præsentere din virksomhed for alle business angels samlet, når BA Øresund, BA Copenhagen eller for eksempel REBAN Syd mødes næste gang.

 

Der findes desuden en hel del regionale sammenslutninger, investeringsselskaber og vækstmiljøer, som du kan afsøge for at finde den eller de angels, der kan skabe størst værdi for dig.

 

Et par gode råd at huske på i din søgning er:

·        Business angel skal være motiveret af din virksomhed. Motivationen kan være økonomisk, filantropisk eller blot lysten for business angel til at involvere sig.

·        Motivationen skal holde i mange år. Holder motivationen ikke, bliver din angel til en business devil.

·        Business angels er ofte business angels i fritiden – giv os lidt tid til at besvare henvendelser.

·        Det er vores egne sparepenge, vi stiller til rådighed.

 

Business angels er altid interesseret i at modtage potentielt værdiskabende henvendelser fra vækstvirksomheder. Spørg bare!

 

Morten

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Morten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere