Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Business Angels Mangler virksomheden penge og ressourcer, så kontakt en Business Angel

Mangler virksomheden penge og ressourcer, så kontakt en Business Angel

1.320 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 August 2009

Den kæphøje og enfoldige overskrift rummer mere end et gran sandhed. Hvis en iværksættervirksomhed mangler penge og ressourcer, kan man ofte med fordel kontakte en Business Angel. Men er det også den bedste løsning for din virksomhed? Hvad kan du i givet fald forvente af en Business Angel? Og hvad forventer en Business Angel af dig og investeringen i din virksomhed? Hvor stor er en mindre ejerandel og hvad er prisen?

Under emnet ”Business Angel” vil jeg her på bloggen give dig nyttige tips til, hvordan du får et samarbejde i gang med en Business Angel. Du vil også kunne bruge bloggen til at identificere om en Business Angel vil kunne skabe værdi for netop din virksomhed ved at indskyde kapital og/eller ressourcer.

Du vil de næste uger kunne læse om:

·        Hvad en Business Angel kan gøre for dig, og hvorfor det er værd at overveje at få eksterne ressourcer med på holdet

·        Hvordan du optimerer værdien af din virksomhed og gør dig klar til at opsøge en Business Angel

·        Hvordan du skaber kontakt til en Business Angel

·        Hvordan processen forløber, når der er skabt kontakt til en Business Angel

Jeg vil desuden give dig et unikt indblik i mine personlige udvælgelseskriterier og de krav, som jeg selv stiller for at gå ind i et projekt.

Endelig har jeg planlagt et indlæg om det såkaldte Economic Moat, hvilket er den faktor, som jeg anser for den vigtigste i en virksomheds succes. Har din virksomhed et stærkt Economic Moat, kan du allerede nu melde dig ind i millionærernes klub. Savner din virksomhed derimod et Economic Moat, så kan du med fordel forsøge at fremdyrke det - NU.

Vi er her for at kommunikere, så lad mig høre, hvilke emner du gerne ser belyst og hvilke spørgsmål, som du kunne tænke dig at få besvaret.

Tiden er kostbar. Jeg vil derfor bestræbe mig på at holde alle indlæg korte og præcise med mit mantra for øje ”det handler om at skabe værdi”.

Rigtig god læselyst!

Morten

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Morten skriver Skriv dig op