Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad blev der af DOK54?

1.573 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 November 2012

Til dem der forvildet sig herind, så har du måske opdaget at det er ved at være lang tid siden at der er blevet skrevet noget. Og det er der en rigtig godt grund til. DOK54 er nemlig lukket, desværre. Det skete helt tilbage i 2009, hvor vi desværrre blev nød til at tage den svære beslutning om at lukke ned for knap 10 gode år som innovativ design virksomhed. Det heleforegik i god ro og orden, og det var en fælles beslutning. Så nu var tiden kommettil at søge nye udfordringer, hver for sig. (Det skalalige siges at vi var 2 der drev DOK54 i fællesskab.)

Når noget slutter, starter noget nyt.
Som sagt var jeg nødt til at finde på noget nyt at lave, og denne gang blev det som projekt manager i en virksomhed der laver prototyper. Det var spændende, og udfordrende. Jeg skulle stå for implementering af nye produktions processer, og samtidig fik jeg ansvaret for deres online markedsføring. Selve markedsførings delen tændte en ny ild i mig, og grunden til en passion blev lagt, menlig Onlinemarketing!

Det har resulteret i at jeg i dag driver et par blogs uden for danmarks grænser, og at jeg netop har åbnet min første webshop - uhuu og flag!

Webshoppen hedder BasicElements.dk, og her sælger vi kvalitetsprodukter til hjemmet. Her til at starte med er det mest møbler og interiør. DEt er udelukkende kvalitets produkter som er oprindeligt er tiltænkt kontraktmardet - altså f.eks. hoteller, cafeer konference centre osv. Men nu har du også muligheden for at få disse kvalitets produkter hjem.

Hop ind på BasicElements.dk og kig omkring, der er helt sikkert også noget til dig ;-) 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op