Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Jens Lund Messer: Tænk ROI i alt du foretager dig… Nu!

Messer: Tænk ROI i alt du foretager dig… Nu!

1.390 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 April 2011

Indrømmet da jeg fløjtede rundt og kaldte mig selv forretningsmand var jeg dybt opslugt af vores eget brand. At deltage på messer var for at vise flaget og få noget ”brand recognition” og så faldt der nok salg af efterfølgende. Som iværksætter lever, ånder og drømmer om sit firma. Fakta er desværre bare, at der er 650.000 firmaer i Danmark… Nobody gives a fuck om dit lille brand! I bedste fald er det glemt dagen efter i værste fald når de har vent jeres stand ryggen. Hvorfor?

Jeres firma navn, logo og visuelle identitet er ligegyldig, hvis i ikke tilbyder mig noget som kunde som jeg vil have, eller ikke vidste jeg ville have. Så med mindre i har kassen til at konkurrere i brand verdenen: Don’t

I stedet: Fokuser på jeres hvad det er jeres kunder får ud af at handle med jer. Ikke hvad i laver men hvad pokker det er, jeg får i lommen ved, at handle ved jer.

Messer:

Jeg har lige været på messe med en masse New bizz stande.  Fælles for de iværksættere virkede til at være: Vi er her fordi vi gerne vil profileres, ellers har vi ingen mål vores tilstedeværelse. Jeg snakkede meget interesseret og alle præsenterede deres produkter, hvad det kunne, hvordan det virkede og at det kunne fås i flere farver…. Nå….. What’s in it for me!

Som messestand deltager:

-          Hvad skal vi gøre før messen? Skal i have kampagner på net, medier eller sociale medier. Træk så mange mulige leads derned, så i kan fortælle dem hvad jeres produkt gør for dem…

-          Hvad vil vi have ud af at være der?(Leads, Nyhedsbrev abonnement, salg)

I må aldrig bare være der, for at være der. Så kunne i ligeså godt tørre røv med pengene i stedet

-          Planlæg jeres pitch (hvad i vil sige, hvordan i vil fange folks opmærksomhed) AIDA modellen kan være en inspiration til at komme i gang.

-          Hvad er vores plan EFTER messen. Hvordan får vi penge ud af vores arbejde og investering på messen.

Lur mig om du som læser, ikke kunne bruge hver en krone i din virksomhed. Ellers smut ud og rådgiv nogle på amino forum, så har du styr på tingene. Hjælp nogle andre.

Står du som ny iværksætter og skal på messe, eller lignede kontakt mig endelig. Hvis du giver god kaffe hjælper jeg gerne.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jens skriver Skriv dig op