Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs når Blommen modner Sådan tjener du 1000 kr. i timen som e-købmand

Sådan tjener du 1000 kr. i timen som e-købmand

2.420 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 June 2012

Nu har jeg endnu engang haft succes med et af mine nyhedsbreve. Jeg sender hver måned flere nyhedsbreve eftersom jeg er inde over flere forskellige webshop, blandt andet også iCovers.dk og starfashion.dk. Det som jeg gang på gang ser, at det virkelig konverterer. Jeg bruger typisk maksimum 2-3 timer på dem, og så bruger min grafiker 1-2 timer. Det er sammenlagt 5 timer.

Af omkostninger til nyhedsbrev har jeg ca. 250 kr. om måneden, det er noget i den stil jeg betaler for at have mit Mailchimp abonnement. Har man flere webshops kan man jo samle dem under samme konto, og på den måde spare flere penge.

Jeg sender typisk et nyhedsbrev ud, en gang om måneden til de webshops, som jeg er med i. Det er både for at jeg vil gøre flest mulige glade, så de ikke føler de får reklamer hele tiden. Det er muligt at det vil give mere omsætning, hvis jeg øgede udsendelsesfrekvensen, og det er helt klart også noget jeg skal have kigget på i løbet af 2012.

Det er meget forskelligt, fra shop til shop, hvor købeglade modtagerne er. Det har selvfølgelig noget at gøre med ens modtagere, og ens målgruppe. Budskabet betyder selvfølgelig også meget. Men et typisk scenarie for en af mine shops er følgende:

2000 modtagere

1000 åbner det

2,5 % vælger at købe (25 mennesker)

25 ordre á 400 kroner = 10.000 kr. i omsætning.

Har man så en avance på bare 30 %, så er det 3000 kr. direkte overskud. Og har man brug 3 timer, så er vi på en timeløn der hedder 1000 kroner. Så skal grafikeren have en smule, og Mailchimp-aben skal have et par bananer. Men efter det, så er alle faktisk glade.

En lang sludder, som også kunne siges kortere: Kom igang med at sende nyhedsbreve NU, der ligger så meget guld derude, hent det dog!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Casper skriver Skriv dig op