på Amino

Om denne blog

Bitcoins - en skeptikers bekendelser.
 

Syndication

 

Archives

 

Køb af bitcoins

I denne julekøbegavetid fik jeg denne geniale idé til en overspringshandling, der slog to fluer med ét smæk: Jeg køber da nogle Bitcoins til mine børn! Således beriget med en undskyldning af højere eller lavere kvalitet går jeg i gang.

Efter en google på ”Køb af bitcoins” gik jeg direkte til ”Dansk Bitcoin Forening”. Den er sikkert lisså uautoriseret og anarkipræget som alt andet væsen i denne forbindelse. Jeg finder her ud af, at jeg først skal skaffe mig en tegnebog, ”Wallet” også kaldet. Jeg skaffer den hos de, som foreningen anbefaler: https://blockchain.info/da/wallet. Jeg skal spare dig for techno vedrørende oprettelse. Omstændeligt sikkerhedssystem, men det er nok også udmærket.

Foreningen anbefaler 3 steder, hvor jeg kan købe bitcoins. Jeg vælger https://wemovecoins.com/, fordi jeg her efter sigende kan straks-overføre via dankort, men dog til højere kommission. Jeg prøver dog lige de 2 andre: Den ene er allerede overtaget af wemovecoins.com, som imidlertid har lukket!! De manglede coins! Sjov ting, sjovt sted.

Så var min sidste mulighed www.copenhagenbitcoin.dk, som også er kommet lidt til kort. ”Vi har fået en smule på lager og holder åbent lidt endnu”. Ups, jeg skulle også have en ”bitcoin-adresse”. Det vrimler med brugernavne og passwords og diverse begreber. Jeg køber så få som muligt, for jeg kan måske fare vild i denne nye verden. Her er det 250 kr., som er minimum. Arrgh, nu vil Copenhagen Bitcoin have DKK 179,71 i gebyr. En forespørgsel til deres support siger, at det er til ”bitcoin-netværket”, hvem det så end er.

SÅ køber jeg i stedet hos ”Coinify”, som wallet-stedet anbefaler. Her er fee BTC 0.00083712. Det lyder da ikke af så meget [indsæt smiley]. Klokken er mange, så jeg gider ikke omregne til DKK. Nu er de købt og klar til at give i julegave. Hvordan gør jeg egentlig det? Well, det må blive en kontoudskrift og brugernavn/password.

I næste indslag kan du se, hvordan det gik med julegaven.


Kommentarer

Bitcoins - en skeptikers bekendelser. skrev Øehh, var det ikke anonymt at købe og sælge bitcoins? den 27-12-2017 kl. 16:07

Som nævnt i indlægget ”Køb af Bitcoins - https://www.amino.dk/blogs/bitcoins_hmm

Er kommentaren brugbar? 0 0
 
Besøg vores samarbejdspartnere :